Ja SM-kisojen jälkeen treenit jatkuu... Ajattelin pitää kyllä Luuta nyt vähän aikaa kevyemmällä treenillä, että kroppa saa palautua. Kokeillaan, miten piirinmestaruudet sujuu tämmöisellä ohjelmalla.

Syy treenaili jo viikonloppuna. Molempina päivinä piiperrettiin jotain kisa-alueella. Tosi kivasti se jaksoi keskittyä eikä tainnut kertaakaan reagoida muihin :) Syy oli molempina päivinä myös kentän laidalla katsomossa ja ajoittain tavallaan jopa jo rauhoittui :D Ainakin siinä määrin, että sitä pystyi siinä pitämään. Vinkui jonkin verran, mutta ei vetänyt mitään raivokohtauksia. Sai se sitten myös painia kavereitten kanssa :)

Tiistaina napattiin hallilta tunnin vuoro ja saatiin Kati seuraksi. Maiju ja Sari olivat ystävällisesti jättäneet meille valmiin rally-radan kentälle ja Syyn kanssa aloitettiin sillä. Kertasin ensin muutamia temppuja, palkkasin alkua (ihan tuomarin kera :D) ja sitten tehtiin koko ratakin. Syyllä oli tosi kiva asenne. Seuruussa se alkaa edistää ja painaa, ja siihen pitää jo vähän keskittyä, että pystyn liikkumaan.

Lopuksi jäi ihan hetki aikaa tokolle. Tehtiin muutama sivulletulo ja sitten kiertoa, joka meni taas tänään huutamiseksi eikä meinannut onnistua sivistyneesti millään. Nyt oli kyllä ehkä enemmän vaan liikaa kierroksia kuin silkkaa epävarmuutta.

Torstaina treenattiin vaihteeksi ennen koulutusvuoroa. Nyt pelkkää aksaa. Luukin sai tehdä ihan lyhyttä ratapätkää matalilla rimoilla. Se teki tosi hienoja kepeillemenoja jyrkkään avokulmaan - ainut vaan, että olisi pitänyt mennä keppien lähellä olevaan putkeen :D Muistutan sitä tästä, kun se seuraavan kerran mokaa avokulman kisoissa!

Syyn kanssa ensin puomia. Tapeltiin aluksi jostain aloitushypystä, kun neiti heittäytyi taas kuuroksi huutajaksi. Kun päästiin puomille asti, tuli heti ihan superhyvä osuma. Ja toinen perään! Lopetettiin se treeni siihen, koska miksi nyt hyvää pilaamaan! :D

Sitten koitettiin samaa ratapätkää, jossa piti napata yksi hyppy aika itsenäisesti ohjaajan ollessa edellä. Luulle tää ei tietty ollut mitään, mutta Syyn kanssa piti vähän vahvistaa. Saatiin kyllä sitten sujumaan kivasti. Lopuksi vielä parit kepit putkihässäkän keskellä. Sekä umpi- että avokulmaan. Loppuun pujottelu kohti putkea oli ensin tosi vaikea, mutta saatiin sujumaan.

Perjantaina tehtiin vähän pidemmän kaavan mukaan. Syylle ensin tokoa ja rallya. Tokossa ehkä jotain sivulletuloja, noutojuttuja ja ainakin kiertoa, joka nyt taas sujui. Rallyyn rakensin lyhyen "radan" pelkistä kylttitelineistä ja suunnittelin kaksi erilaista tehtäväsettiä. Oli ainakin hyvä muistitehtävä itselle. Syy oli taas ihan kiva. Tempuista eteentulo en edelleen haastava, eli pitää muistaa antaa siinä vaan kaikki mahdolliset avut :D Lopuksi tehtiin pelkkää seuraamista radalla paikkaa vahvistaen.

Luu teki jotain pientä kevyttä tokojumppaa. Ainakin kaukoja (namipalkalla!), sivulletuloja ja kapulan palautuksia ja pitoa.

Syylle vielä aksaa, pelkkiä kontakteja. Tehtiin puomilla pitkästä aikaa käännöksiä maton ja namikoneen kanssa. Syy oli yllättävän hyvä! Joko sattumaa tai sitten tauko matosta ja vähän erilainen treeni väliin on jotenkin mystisesti auttanut. Oikea sujui tosi hyvin, vasemmelle tuli ensin vain maton yli (alas asti kuitenkin). Lisäksi tehtiin aata, jossa sekä hyviä että huonoja. Laitoin tähänkin maton avuksi. Ja muutama keinu. Kerran lipsahti pois, mutta huomasi itsekin virheensä.