Viime maanantaina tokoiltiin valkun kanssa viikonlopusta huolimatta. Meitä oli tosin vain neljä. Oli aika paljon syötävää, kun sekä Tosi että Neppari olivat tuoneet kakkua :)

Treenit olivat aika höntsäilyä. Ei mulla ollut edes mitään suunnitelmaa ja väsyttikin niin paljon, ettei mistään oikeasta treenistä olisi mitään tullut.

Tehtiin vähän uusia paikallaolojuttuja. Niissä ei ole ilmennyt vielä mitään ongelmia, mutta keksimme kyllä kovasti asioita, jotka jossain vaiheessa varmasti osoittautuvat vaikeammiksi ;) Kutsuttiin koiria rivistä myös sekalaisessa järjestyksessä. Kaikki olivat kovin tarkkoina.

Luu teki lisäksi merkkiä ja ruutua ja tavallaan vähän merkitöntä ruudun merkkiä. Merkkinä oli matala keltainen, eikä Luu huomannut sitä ensimmäisellä lähetyksellä. Juoksi kuitenkin sinne jonnekin ja pysähtyi ehkä pari metriä merkistä sivuun. Kokeilin sitten ottaa merkin kokonaan pois ja lähettää vaan "mene"-käskyllä. Sinne meni! Ehkä tämä pitää silti harjoitella ;)

Myös kartionkiertoa tehtiin ja stoppeja eri asentoihin. Näissä ei ongelmia.

Luoksetulossa Maiju huuteli istumiskäskyä, kun stoppasin, ja saikin Luun istumaan! Hah! Tätä tehtiin sitten muutama kerta. Katsotaan, saadaanko vielä seuraavassa treenissä halpaan.

Tehtiin myös kaukoja puunkierrolla. Kokeillaan, jos näillä saisi kaukoihin vähän rehvakkaampaa asennetta, ne ovat menneet turhan tylsänoloiseksi.

Muuta ei taidettukaan tehdä. En halunnut hirveästi juoksuttaa Luuta, kun ajattelin sen olevan viikonlopusta vähän väsynyt. Se riekkui kuitenkin kuin viimeistä päivää, oli treenissä tosi vauhdikas ja raivosi lelunsa kanssa keskenään ympäri kenttää. Ehkä sille sopisi semmoinen kolmipäiväinen koe? Just vasta alkoi lämmetä ja päästä vauhtiin.

WP_20150608_19_16_39_Pro.jpg