Sunnuntaina yritin iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja ilmoittauduin sekä aksakisoihin että kuunteluoppilaaksi Monica Wickströmin koulutukseen. Jälkimmäisessä meni rahat aika hukkaan, kun kisoissa menikin niin paljon aikaa, että paljoa en ehtinyt seurata :/

Pikkukisoissa tuomarina oli Arto Laitinen. Tosi kivat, vauhdikkaat ja aika helpot radat!

Ekalla radalla oli rytmi pahiten hukassa. Tuntui, että olin koko ajan väärässä paikassa väärään aikaan ja flowt jäivät kyllä valovuosien päähän. Puomilla Nipsu himmasi, mutta tuli läpi :p Se huonoin vaihtoehto kaikista. Nolla kuitenkin ja kakkoseksi Sinnin jälkeen.

Nipsu A

Keskimmäisellä piti osata tehdä japsi ja mä en osannut :p Samoin tässäkin puomi läpi, hupsista. Muuten puhdasta, mutta ei edelleenkään tuntunut erityisen sujuvalta.

Nipsu B

Hyppäri tuntui parhaalta, tai sitten vaan sain sille parhaan tsempin. Alussa oli keppikulma, johon pystyi hyvin kokeilemaan jyrkkää leikkausta. En ikinä uskalla tehdä niitä kisoista, mutta nyt päätettiin Hannan kanssa yhdessä, että leikataan :D Ja eihän siinä ollut mitään ongelmaa. Päädyn hyppykuvio levisi ja lähellä oli, ettei Nipsu ajautunut vallan selän taakse. Nolla tästäkin ja kakkoseksi taas Sinnin jälkeen.

Nipsu C

Monican koulutuksen jälkeen treenasin vielä pikaisesti Syyn ja sitten saivat mennä Tarmon kanssa. On ne aika liikuttava pari, hippiäinen ja mastodontti :D Syyltä lähti päivän tiimellyksissä pari hammastakin. Yläkulmureista puskee jo uudet maitohampaiden viereen, ne sais lähteä pian...

WP_20160821_18_02_44_Pro%201.jpg

WP_20160821_17_54_58_Pro.jpg

WP_20160821_18_09_30_Pro.jpg