Vappuviikonloppu vietettiin riehakkaasti Mikkelissä tokon valmennusrenkaan ja samalla siis maajoukkueen leirillä. Meillä olikin koko joukkue yhtä varakoiraa lukuunottamatta paikalla.

Mentiin perjantaina Maijun kanssa ja majoituttiinkin Maijun vanhemmille. Luu oli vieraassa paikassa lähes enemmänkin kuin kotonaan, sillä löytyi esim. Maijun vanhempien sängystä nukkumasta... :p

kuva4.jpg
Ihmeen kanssa matkalla auringonlaskuun - tai ainakin Mikkeliin.

Lauantaina aamulla meillä oli tasontarkistussetti. Piti olla ihan semmoinen nopea homma vaan, mutta ei ihan ollut :D Luoksetulo, ruutu diagonaalisesti ja kiertonouto. Luu oli vuorossa heti ensimmäisenä.

Luoksetulon tein suorana. Eteenmenoa ei mennyt suoraan, mutta sain parilla korjauksella ympyrään. Ruudun sijasta lähti sitten luoksetulomerkeille. Korjasin ruutuun ja uusinnalla menikin ihan kiltisti.

Sitten lemppariimme, eli kiertoon ruudun jälkeen... Tätä ON oikeasti treenattu, mutta nyt Luu oli normaaliakin sikamaisempi. Meni monta kertaa ruutuun, vaikka sivulta lähti suoraan kohti kiertoa. Kerran oli jo tolpan vieressä, mutta vaihtoi siellä vielä suuntaa ruutuun!

Ymmärrettävästi Luu ei saanut kovin imartelevaa palautetta. Näitä pitää nyt taas alkaa tehdä (tauko kokonaisuuksista ja kuuntelutreeneistä näkyy), ja mun pitää olla tosi tosi tarkkana liikkeiden alussa. En saa päästää Luuta minnekään, jos se on lähdössä huono!

Tehtiin vielä toinen kisamainen setti kahdessa kehässä yhtäaikaa. Ekassa kehässä kaukot, kiertonouto ja ruutu, tokassa luoksetulo, ohjattu ja zeta.

Kaukot selkä toiseen kehään. Luu meni jähmyksi. Teki kaikki jotenkin, mutta ei hyvästi.

Kiertonouto ihan ok, paitsi palautuksessa jäi inasen vajaaksi.

Ruudussa jouduin muistaakseni taas korjaamaan eteenmenon, muuten ok.

Luoksetulo ok, loppu vaan huono.

Ohjatussa haettiin oikea, joka oli toisen kehän puolella vähän hankalasti. Luu lähti taas huitelemaan suunnilleen oikeaan suuntaan, vaikka ei bongannut kapulaa. Pysäytin, mutta lähti stopista hiipparoimaan. Tästä kävin sanomassa. Uusinnalla ok.

Zeta tehtiin samalta merkiltä. Ei istunut ekalla sivulla, mur! Sitten ihan ok.

Näissä näkyi edelleen hyvin se, että ei olla tehty viime aikoina kokonaisuuksia. Tulee virheitä ja ilme menee helpommin huonoksi. Kyllä se siitä, mutta hommaa riittää!

Lopuksi ehdittiin lyhyelle korjaussarjakierrokselle. Mentiin Christan ohjattu-klinikalle ;) Luu tuntui vastaavan edes jotenkin vielä selkeämpään korjaamiseen. Puutun heti, jos lähtee kaartelemaan ja uusinnalla menen ensin lähemmäksi "vahtimaan".

Sunnuntaina omatoimitreenattiin ensin joukkueen kanssa. Tehtiin kehätreeniä kolmessa kehässä yhtäaikaa, mutta ei kovin kisamaisesti.

Ekassa tein ensin merkkiä zetan merkeillä. Luu teki matalaa merkkiä huonosti, joten pitikin tehdä useampi kerta. Sain ainakin vahvistettua sitä. Zetassa ei kuitenkaan saatu virhettä aikaan, vaan istui. Kokonaisuus vielä järkällä m-i-s.

Tunnarissa hetsasin lähetyksessä. Tämä oli ihan hyvä.

Kaukoissa mietittiin m-s-vaihtoa, että jos kuitenkin yrittäisi vaihtaa siihen etutassujen siirron. Tätä on nyt treenattu erillisenä juttuna aika paljon, mutta ei tunnu edistyvän tarpeeksi hyvin. Jatketaan silti.

Kakkoskehässä ensin kiertonoutoa. Otin vasemman noston ensin erikseen, ja sitten koko liikkeenä. Taisi olla nyt ok...? Palautus oli huono, kääntyy liian aikaisin. Tätä katsottiin vähän, täytyy keksiä jotain.

Vielä peruutusta. Oilin vinkistä kokeiltiin vaan seuruukäskyllä. Oilin mielestä korjasi sillä vähän, mutta musta ei. Eikä tämä kyllä seuraavissakaan treeneissä edennyt näin.

Vikassa kehässä ensin ohjattua, merkki oli ruudun lähellä. Ensin oikea, kapula vähän piilossa. Tämä ok. Vasen niin, että Marianne seisoi kapulan edessä. Ekan mokasi, mutta puutuin nyt heti, ja sitten teki selvästi paremmin :)

Ruudun vino eteenmeno ei onnistunut, kävin näyttämässä. Ruutuun löysi heti, mutta jäi ensin vähän eteen. Uusinnalla ok.

Tehtiin loppuun vielä vähän ohjatun alkuja. On niissä edelleen nihkeä. Ei tietty erikseen treenatessa niinkään.

Iltapäivällä oli sitten vielä Christan setti omille ongelmille. Luun kanssa otettiin aiheeksi palautukset ja sivulletulot. Näihin päätettiin kokeilla käsikosketusta. Se vaatii vielä treeniä, koska sivulle punkeminen tulee niin selkärangasta.

kuva2.jpg
Maajoukkue 2016