Tänään tokoteltiin Katin kanssa Loukonlahdessa. Luu on ollut ripulilla ja mä itse vähän migreenissä ja tosi väsynyt (johtuen Luun yöllisestä ripuloinnista ja siitä migreenistä), joten koitin suunnitella kevyet treenit. Luu halusi kuitenkin juoksennella ruutuun useamman kerran...

Ensin seuraamista. Liikkurihäiriötä. Mun piti tehdä omaan tahtiin, mutta aloin kiltisti totella liikkuria ;) Onneksi Kati muistutti. Seuraaminen tuntui tosi levottomalta. Poikitti myös.

Kaukoja. Kati takajaloissa, mutta kädet vaan tassujen vieressä. Hyvin teki, liikkui joissain vähän taakse, mutta varsinkin seiso-istun teki tosi huolella.

Tunnaria. Kisamainen muuten, mutta vapautin ja hetsasin ennen lähetystä. Teki tosi hyvin, nosti oman heti kohdalla ja palauttikin kivasti!

Ja vikaksi sitä ruutua. Palkkasin ensin kontaktin alussa, sitten merkin. Sitten ruutuun. Nää hyvin. Sitten piti tehdä vielä koko setti kisamaisesti, mutta Luu oli vähän liian hyvin kärryillä ja meni ruudussa ihan itte maahan. Kolme kertaa! Lopulta pysyi tolpillaan ja tein loppukävelyt Luu seisten. Tää muuten hyvä, mutta ei lähtenyt ekalla käskyllä. Että hienosti meni! :D Pitänee tuota loppua vielä vähän treenailla...

Samalla reissulla vein Tuitun Nipsulaan ja otin Nipsun tilalle. Huomenna se ois sitten SM-kisaa. Fiilistä odotellessa!