...tokotreeneissä. Valkun kanssa Härmälässä. Tehtiin kahdessa porukassa, me Katin ja Sarin kanssa.

Luoksetuloa. Palkka alusta ja läpijuoksusta. Nytkähti ekasta käskystä, alkaa siis lähtöjen palkkaamiset tehota. Muutama loppuosan sivulletulo.

Kaukoja häiriköitynä. Tää on niin vaikeeta! Pari kertaa jopa yritti vaistomaisesti napata Katin heittämää lelua :D Sitten, kun alkaa sulkea häiriöitä pois, väistää niitä ja jumittaa. Pitäisi vaan taas tehdä useammin. Missään muussa liikkeessä Luu ei ole näin huono, vaan kestää häiriöitä tosi hyvin.

Ohjatussa juoksenneltiin... Vähän palkkaa merkistä ja sitten nostoja. Parin juoksentelun jälkeen oikein näki, miten silmät alkoi pyöriä päässä ja aivot tippui matkasta. Yhtäkkiä ei osannut niinkuin vaikka mennä merkille, jolla oli jo käynyt, vaan bongasi toisen jostain ihan muualta. Vähän kuuntelutreeniä ja alkoi taas ajatuskin pysyä matkassa.

Tunnari. Kävin näyttämässä rivin alun, koska kapulat eivät näkyneet kovin hyvin. Meni silti riville ihan mistä sattuu. Kutsuin heti pois, mutta oli jo saanut hajun ja nappasi oman mukaan... Kehut tästä kuitenkin, vaikka vähän ärsyttää moinen kurittomuus. Seuraavaksi laitettiin oma heti vasempaan reunaan. Annoin vielä muistutuskäskyn vähän ennen kapuloita ja nyt oli hyvä. Piti sitten kaivaa verta nenästä ja tehdä vielä yksi, jossa oma rivin oikeassa päädyssä. Kovin läheltä haistoi ekaa, mutta ei nostanut. Siitä jatkoi hyvin!

Loput jutut tehtiin itseksemme. Lainattiin Hannalta "hassuja metalleja". Pienilaippainen ja paksukeskiosainen oli helppo, norjalainen kapea ja painava taas vähän hankala. Nosti sitä vähän huonolla otteella, mutta ei mennyt surkeaksi, toi reippaasti ja tiukensi otteenkin palautuksessa :)

Ruudussa taas steppaamattomuutta. Ja merkkiä. Kerran meni ruudussa pitkäksi, nauhojen kera, vaikka stoppasin. Piti siis stoppailla pari kertaa jo matkalle. Sen jälkeen pysyi ruudussa ilman pysäytystäkin. Ennen vapautusta heitin lelun johonkin suuntaan. Kerran se lensi Luun yli sen takaviistoon, hyvä ettei osunut. Koira venyi kuin magneetin voimasta lelua kohti, mutta tassut pysyivät paikallaan :)

Seuraamistakin vähän. Lähinnä askelien ja pysähdysten hinkutusta.

Paikallaolot loppuun. Laitettiin joka toinen koira maahan ja joka toinen istumaan. Luu oli ensin istujien ryhmässä. Se ok. Makuussa vähän nihkeästi alas, mutta laittoi kuitenkin pään.