Keskiviikkoaamuna oli jälkitarkastus hallilla. Pitihän sinne ajeluun yhdistää sitten myös lenkkiä ja tokotreeniä. Ihan keskenämme saatiin olla hallissa, vaikka siellä sitä ennen lappasikin porukkaa.

Tolppaa taas ensin. Vielä on matkaa pidennettävänä... Ja merkkien häivytystä en halua edes ajatella :p

Palautuksia jätettynä. Taas tuli hyppyjen kautta, vaikka varsinkin vasemmalla linja leviää. Voisi ehkä kokeilla vaikeuttamista? Oikealta palauttaminen menee helposti vaiheittaiseksi, mutta ei ole kyllä tässä vaiheessa treenilistan kärjessä. Täytyy silti pitää mielessä.

Vähän seuraamista. Alkuun peruutusta ilman apuja, lähti ihan ok. Tän toimiminen koetilanteessa kyllä jännittää, koska yhtään nihkeänä ei varmasti onnistu.

Jääviä, lähinnä maahanmenoa. Oli taas vaikeeta, mutta kyllä se sieltä muistui mieleen.

Tunnarissa iso ja harva Y. Haisteli tosi siististi kaikki sakarat järjestyksessä ja osui omalle ihan lopussa. Väliin pari vauhtipalautusta ja sen jälkeen vielä samanlainen kuvio, jossa oma eka vasemmassa yläsakarassa. Riitti maltti ja nappasi sen heti mukaan! Palautuksessa yksi otteen korjaus matkalla, joten se vielä uusiksi.

Mukavaa oli! Ja ilo lenkkeillä ennen ja jälkeen treenien, kun metsäpolkuja riittää :)

Illalla bordercollien päivä vaan parani, kun jatkettiin aksatreeneillä. Luu voitti arvonnassa vuoron valkkutreeneihin. Tommi oli koutsina ja tehtiin kisamaista rataa, josta kellotettiin alkua ja loppua.

Luonnollisesti meille isoin asia oli saada tehtyä pätkät nollana :D Varsinkin alkupätkän alku oli tosi hankala. Kokeiltiin muutamia vaihtoehtoja ja mut suorastaan pakotettiin epämukavuusalueelle. Parhaalta kuulemma näytti semmoinen herran haltuun -ohjaus, joka tuntui kaikkea muuta kuin hyvältä. En näköjään edelleenkään kestä sitä hallinnan tunteen puutetta. Muuten pätkä olikin helppo, mitä nyt yhdessä päällejuoksussa välillä vaikeuksia. Aina jos yritin tehdä ilman "päällejuoksukättä", tippui rima tai Luu tuli ohi. Nää on siis vaan ohjattava huolella, vaikka pitäisi kuinka olla looginen koiralle. Eka pätkä loppui puomiin, joten saatiin sille monta toistoa etupalkalla. Teki tosi kivasti.

Loppupätkässäkin vaikeinta oli alku. Ei kääntynyt (vaan kaatuili hypyn jälkeen :/ ), joten lisättiin yksi vastakäännös. Valssissa hukkasin aina esteet ja haparoin itse. Putken jälkeen Luu ei ois millään jarruttanut pakkovalssiin, vaan lenteli metrikaupalla. Tää kellotettiin ristiin ja pyörityksellä ja saatiin lähes sama aika, vaikka veikattiin ristiin hyppäämistä nopeammaksi. Loppupätkä oli taas helppo, itsekään ei tarvinnut liikkua mihinkään ;)

Molemmat pätkät saatiin kyllä tehtyä nollana, mutta ei sentään koko rataa :p