Tuurattiin tänään Johannaa ja Vauhtia Mouhiksella. Treeneissä siis oli vauhtia, vaikka Vauhti olikin poissa ;)

Rata oli vaikea oppia, kun samoilla hypyillä pyörittiin satatuhatta kertaa. En kyllä opetellut loppuun asti, eikä kyllä päästy edes opettelemani pätkän loppuun asti. Lähdössä oli taas rytmitysongelmaa ja kurvi tahtoi mennä pitkäksi. Lähdöt on meille haastavia, kun itse olen huono rytmittämään paikaltani lähtien ja Luu tulee alut aina niin raivolla. Radan keskellä samat kuviot onnistuvat paljon helpommin.

Ekan putken jälkeen tein takaakierron pakkovalssina, joka toimi muuten hyvin, paitsi että Luu tuhmaili ja ampui pakkovalssista "kiellettyyn" suuntaan väärälle hypylle. Ei auttanut käden pitäminen alhaalla, mutta käskyttämällä sain sen lopulta mukaan ohjaukseen. Tai se alkoi totella siinä vaiheessa, kun Marko oli mennyt asemiin ansahypylle valmiina rökittämään tuhmeliinin ;) Mutta Luun hyväksi on todettava, että siihen pakkovalssiin se lähti kyllä kiltisti. Vaikka Marko kuittailikin, että ko. ohjausta voi kutsua myös "saatullavalssiksi", mutta Luulla se on aina pakkovalssi.

Tämän jälkeen takaakierto-päällejuoksu ja viskileikkaus seuraavalle hypylle toimivat hyvin, mutta siitä jatkoa renkaalle hinkattiin, kun Luu lähti flänkkäämään renkaasta ohi ja meni kyttäämään Markoa, jolla oli Luun Cuz. Olipa vaikeaa. Meni myös pari kertaa renkaan kehikon välistä ja kerran osui renkaaseen. Taitanee tarvita vähän vahvistusta koko este.

Tästä ehdittiin jatkaa vielä muutama este aalle, vaikka en meinannut muistaa rataa. Käännökset pääsivät leviämään aika pahasti, mutta ohjasin jotenkin ihan puolivillaisesti. Aa oli hyvä!