Torstaina vapautui vuoro mun koulutusvuoron perästä, joten vaikka Syyn piti pitää treenivapaa, tehtiin kuitenkin jotain. Ihan vaan puomia ja keinua erikseen. Puomilla käännöksiä namikoneen ja ohjurikepin kanssa. Nää oli ihan ok. Suorat vauhdilla ei sitten ottanut onnistuakseen millään. Keinulla oli liukas, vaikka vahva ajatus siitä pysymisestä on. Näistä pitäisi saada katkaistua se toimintaketju pitkäksi menosta ja takaisin palaamisesta, on jo ehkä tullut vähän tavaksi.

Perjantaina sitten tarpeellinen lepopäivä kaikille ja viikonloppuna pelkkiä kisoja. Lauantaina menin jo aamuksi talkoilemaan ja jäin kisaamaan Luun kanssa. Taisi tulla reilu 10-tuntinen päivä.

Ekalla hyppärillä lensi yksi este ja yksi rima. Muuten ei ongelmia. Lujaa sai juosta!

Luu D

Ennen toista hyppäriä mulle tuli ajatuskatkos luokkajärjestyksien kanssa ja missasin rataantutustumisen. Ystävällinen seurakaveri sitten kysyi, että eikös mun pitäisi olla tutustumassa ja otti Syyn, jonka kanssa olin kaikessa rauhassa tokoillut vapaalla kentällä... Kun juoksin radalle, kuulutettiin aikaa olevan puoli minuuttia :D Estejärjestys löytyi onneksi helposti, koska rata oli sama kuin pikkukoirilla aiemmin, mutta ohjauksia en ehtinyt yhtään miettiä. No, 0-voittohan tällä valmistautumisella sitten räpellettiin :)

Luu C

Agiradoille tuomariksi tuli uunituore Tommi. Isoilla radoilla saatiin juosta - ja paljon. Ekalla r adalla Luu lipsahti jotenkin mun selän taakse ja tuli ohi hypystä ennen pitkää juoksusuoraa. Sitten tuli vielä törkeästi puomilta sivuun ja hyllytettiin siihen.

Luu B

Toisen agiradan alku sujui hyvin ja Luu klaarasi kiltisti vaikean kepeillemenon. Sitten tuli rima alas ja sen jälkeen Luu(kin) ajautui vaikealla linjalla puomista ohi, mutta ei sen alla olevaan putkeen vaan aalle. Tällä radalla oli kyllä oma jaksu jo aika vähissä :D

Luu A

Syyn kanssa tokoiltiin yhdessä välissä vähän. Tehtiin seuraamista, jääviä (niitä muitakin siis!), luoksetuloa, kaukoja ja kiertoa ainaskin. Kierto onnistui monta kertaa ihan tosi helppona, mutta lähtöhaukkujakin tuli.

Sunnuntaina oli sitten Syyn vuoro kaahottaa. Ekalla aksaradalla puomikohta oli aika haastava, kun koira piti ensin oikaista putkesta puomia edeltävälle hypylle, joten etumatkaa ei juuri saanut. Ja puomin jälkeen ois pitänyt ehtiä ohjaamaan. No, Syy roiskaisi puomin ihan miten sattuu ja siihen samaan kosahti se jatkokin. Keinulla lipsui ja vikan riman rysäytti alas, mutta muuten meni ihan hyvin. Kepit onnistui ihan kerrasta!

Syy A

Toisella radalla kepit oli muka helposti heti tokana esteenä, mutta ei vaan pystynyt malttamaan. Piti pistää Syy hetkeksi makoilemaankin, että sai kierroksia alas. Kolmannella tai neljännellä yrityksellä sitten osasikin pujotella :p Myös keinusta tuli taas läpi, mutta sen jälkeen loppurata oli ihan sujuva.

Syy B (ilman alun keppihäröilyjä)

Ekalla hyppärillä tehtiin tulos, wuhuu! Ja tulostasosta kertoo jotain se, että kympillä voitettiin. Kepeiltä kielto ihan odotetusti, en kuvitellutkaan Syyn osaavan tuollaista. Nyt lähti kuitenkin pujottelemaan heti ekalla korjauksella. Ja lopusta toinen kielto, kun en vaan ehtinyt ohjaamaan kunnolla. Muurille asti irtosi kuitenkin suorasta putkesta, pointsit siitä! Ei ollut ihan helppoja juttuja 1-luokkalaiselle.

Syy C

Toinen hyppäri oli sitten ihan helvetin vaikea. Varsinkin ykkösluokan radaksi. Oli pakko vaan kokeilla sivuirrotusta kakkoselle, vaikka aavistelinkin, että saattaa ajautua muurista ohi. Sitten en edes viitsinyt yrittää välistävedon ohjaamista, vaan keskityttiin loppurataan. Kepeillä taas takuttiin ja rengaskin tuli putken jälkeen vähän liian yllärinä. Onneksi voi valikoida, missä kisaa, en mä halua mun keskeneräisen ekaluokkalaisen kanssa tämmöisille radoille...

Syy D