Tiistai oli taas lepopäivä. Voimia saikin kerätä, sillä tänään urakoitiin agivalkun keskiviikkoryhmän päättäjäisissä. Pöytä oli katettu täyteen ja melkein kolme tuntia hurahti kisaillessa. Vettä satoi ja pimeä tuli, mutta sehän ei tätä porukkaa lannistanut. Tehtiin ennen syömistä ne kisat, joissa piti juosta ja ennen pimeää ne, joissa tarvitsi valoa ;)

Tällä kertaa kisoista vain kaksi tehtiin koiran kanssa. Mulla oli Luu, niin Nipsun ei tarvinnut parin esteen juoksentelun takia tulla. Muuten porukka oli kyllä keksinyt tosi hauskoja ja keskenään erilaisia kisailuja. Hauskaa oli ja pisteistä taisteltiin tietty ihan tosissaan! Tulin toiseksi, Samu voitti kahdella pisteellä. Ja vähänkö jäi kaivelemaan se palikkatehtävä, jossa jäädyin, enkä saanut yhtään sanaa aikaiseksi... :D

Olin ajatellut tokoilevani bileitten jälkeen. En vaan löytänyt kotimatkalla kenttää, kun valaistuskausi ei selvästikään ole vielä alkanut. Treenattiin sitten sisällä. EVL läpi ;)

Seuraamisesta askelsiirtymiä ja käännöksiä. Lisäksi perusasentopönötystä peilin edessä. Tässä oiskin ihan hyvä treeninaihe, sillä kun mitään ei tapahdu, eikä kukaan häiriköi, Luu selvästi kaipaa jotain actionia ja alkaa tarjoilla juttuja. Ihan kuin se olisi tiputtanut kontaktinkin ihan siksi, että saisi mut huomauttamaan. All publicity is good publicity.

Idarin asennoissa pysymistä. Maahanmenossa onnistuin yllättämään Luun kävelemällä hajareisin sen yli, kääntyi lonkalle. Kerran toki vaan. Seisomisen tönimiset ja selän takana touhuilut eivät saanet Luuta horjumaan.

Luoksetulon loppuasentoja. Nyt erottelukin toimi, hyvin tuli sekä eteen että sivulle.

Ruutu oli vähän haastavampi ;) Siitä tehtiin vain alkua, eli lähetyspaikkaan menoa ja siinä kuuntelua. Vaikka vire on sisätreeneissä vähän matalampi, sain Luun kuitenkin kyyläämään merkkiä. Ja kerran menemään merkille "meri"-käskyllä. Skarppasi kyllä kuuntelujutuissa.

Ohjatun palautuksia läheltä. Koitin jättää si-käskyä pois, ja pienillä avuilla alkoi sujua. Vähän eteentulon ja sivulletulon erottelua lelu suussa.

Tunnarissa tarkoitus oli tehdä helppo etsintä ja palautusta suoraan sivulle. Laitoin kapulat sikinsokin ja Luu sahasi ulkoreunaa ikään kuin kapuloita olisi vain ringissä. Ei siis varsinaisesti ohittanut omaa, mutta ei meinannut osata laajentaa etsimistä ringin sisälle... Palautukset oli si-käskylläkin nihkeitä ja vajaita, johtui ehkä tuosta haistelusta. Näitä muutama, sitten pari pelkkää palautusta ja sitten vielä etsinnän kanssa. Parani.

Metallissa ottoa ja pitoa. Ekan otti ihan kohtuuhyvin, sitten huononi. Huoh.

Kaukoja yksittäisistä vaihdoista palkkaillen. Aika läheltä, mulla on pieni asunto :) Vähän piti seiso-istun toista takajalkaa ja maahan-istun oikeaa tekniikkaa muistutella.

Tuittu oli seonnut aivan täysin sukkiinsa Luun treenatessa, koska tarjolla oli nameja. Kaukoja se teki omaan tahtiinsa Luun vieressä ja välillä yritti tunkea sivulle. Luu ei tainnut häiriötään noteerata, vaikka se aika tehokas semmoinen olikin ;) Tuittukin sitten nouti vähän metallia, teki seuruun askelia ja tunnaria... Voi morjens. Seuruussa ehti tehdä sata asiaa ennen kuin liikuin mihinkään, tunnarissa kapulat lensivät ja ekalla kerralla niitä kaikkia piti myös kokeilla suuhun. Voi innostunut mummu <3