Ei voi olla totta enää. KOLMAS maanantai putkeen, kun on leudon viikon jälkeen yhtäkkiä pakkanen. Joka taas lauhtuu viimeistään keskiviikoksi... No, treenattiin valkun kanssa taas tunti koko kentällä. Hektiset treenit muuttuivat vieläkin hektisemmiksi, kun kesken kaiken iski auraoireita. Aika spookya treenata kaukoja, kun näkökentässä on lähinnä kirjavaa sahalaitaa, eikä näe koiraa kunnolla :D Voihan se iskeä joskus kesken kisakehänkin, joten tulipahan treenattua ;)

Oltiin Katin kanssa pari ja tehtiin kaksi liikkuroitua kierrosta.

Ensin idarista pari settiä pelkkää seuraamista. Ei ennakoinut pahasti, mutta vasemmalle käännöksissä laskee ärsyttävästi päätä.

Tunnarissa paljon kapuloita sikinsokin. Toi taas väärää! Liian kova kiire ja nappaa hajusta. Laitettiin kapulat vielä tiiviimmin, osittain päällekkäin, ja sitten alkoi vähän keskittyä. Näitä pitää tehdä.

Ruudussa kuuntelutreeniä... Huoh! :D Arpoi mitä asentoja sattui, varsinkin merkin ja ruudun välissä. On myös todella jengoilla alussa. Siinä on kyllä silti niin kuulolla, että ei ole helppo korjata, kun ei pääse puuttumaan mokailuun.

Tokan kierroksen alkuun kaukoja. Alkuja liikkuroituna. Nyt oli jo ihan niin skarppina, että teki hienon istumisen ihan ilman käskyä... Vähän tekniikkaa läheltä.

Ja sitten lisää ruutua, kun se jäi ehkä vähän kesken. Jouduin luovuttamaan sen suhteen, että en saanut Luuta maahan maa-käskyllä, vaan piti huutaa "Luu, maa". Muuten oli tarkempana. Hienosti osasi erotella myös putken ja ruudun. Lopulta sai mennä (ylimatkalla) ruutuunkin asti. Ekalla takatassut nauhalla, sen jälkeen ok.

Itseksemme tehtiin vielä luoksetulon osia. Stoppijuttu ei kyllä pelitä, tuntuu taas vaan huononevan... Maahanmenojakin pitäisi vahvistaa. Vauhtia sen sijaan on tällä hetkellä riittävästi.