Sunnuntaina kisattiin ensimmäistä kertaa Jankkin nykyisessä hallissa. Luokkajärjestys oli otollinen, joten ilmoitin molemmat. Luu sai mennä kolme starttia, mutta ykkösille oli vain kaksi. Onneksi, en olisi ehkä jaksanutkaan pidempään :D

Pikkumaksien ja maksien kaksi ensimmäistä rataa tuomaroi Ritva Herrala, loput Arto Laitinen. Aloitettiin Luun kanssa hyppärillä. Sehän sujuikin ihan mukavasti, tuloksena 0-voitto!

Luu D

Ensimmäisellä aksaradalla oli paljon esteitä ja lyhyitä välejä - vähän sellainen olo, ettei sinne mahdu sekaan :D Ihan tehtävissä se kuitenkin oli. Puomille tuli aika vino linja ja siitä otettiin heti ylösnousuvirhe. Alastulonkin Luu tuli ihan törkeästi, vaikka osuikin sitten alareunaan. Tästä johtuen oma rytmitys ei osunut ihan kohdilleen ja töksähdettiin päätyhypylle, jolle tein vastakäännöksen. Luu kääntyikin niin tiukasti, että livahti mun selän takaa putkeen... Myös aalta se loikkasi ihan possuna.

Luu F

Toiselle aksaradalle vaihtui siis tuomari ja nyt olikin tilaa yllin kyllin. Kiva rata! Ja sujuikin ihan mainiosti, kunnes olin myöhässä muurin persjätössä ja Luu tuli sen ulkokautta ohi. Kontaktit taas aika kamalat, mutta nyt edes vähän hallinnassa... Vitosella napattiin kuitenkin kolmossija ja päivän toinen pallo.

Luu E

Myös ykkösten aksarata oli kiva ja helppo. Syy ei vaan taaskaan pystynyt pujottelemaan kuin vasta toisella yrityksellä, vaikka ihan jarrutinkin. Äh. Lisäksi roiskaisi puomin ihan huolella. Tästä hyvästä Syykin ansaitsi silti pallon, sillä makseissa tuli vain yksi nolla ja kympillä tultiin toiseksi.

Syy E

Hyppärillä ei sitten onnistunut oikein mikään. Kepeillä sekoilun lisäksi Syy juoksenteli ohi esteistä. Tämä ei tullut videollekaan, ehkä ihan hyvä niin.