Me ollaan muutettu, joten ei olla juuri treenattu...

Maanantaina 10.2. olin kuuntelemassa Auroran lihashuoltoluentoa ja sitä ennen treenattiin vähän tokoa Syyn kanssa ja rallya Luun kanssa.

Keskiviikkona käytiin Syyn kanssa eskariaksoissa (ja sen jälkeen vetäydyttiin pakkaamaan ja muuttamaan). Tehtiin Auroran johdolla linjojen arviointia.

Ausku120220.jpg

Oltiin Syyn kanssa yllättävän hyviä! Moni arvio osui tosi lähelle. Arvioitavat kohdat olivat:

- harmaan kakkosen ponnistuspaikka
- harmaan kolmosen käännös
- harmaan 14 käännös
- mustan nelosen käännös
- putken 13 käännös
- valkoiset 1&2 käännökset
- valkoisen 12 käännös
- valkoisen 22 käännös

Joissain kohdissa Syy kääntyi vähän tiukemmin kuin olin arvioinut, mutta aika samoilla linjoilla oltiin. Heh. Ainoastaan viimeinen pätkä oli liian vaikea, eikä oikein onnistunut millään. 22 piti tehdä takaakiertovalssilla ja arvioin käännöksen tiukemmaksi, enkä saanut Syytä käännettyä takaakiertoon.

Seuraavalla viikolla keskityttiin muuton lisäksi lihashuoltoon, kun osallistuin harrastajille suunnatulle koirien lihashuoltokurssille. Maanantaina ja keskiviikkona istuttiin kolme tuntia kuuntelemassa ja tekemässä käytännön harjoituksia omilla koirilla. Maanantaina vaihdoin koiraa välissä, mutta keskiviikkona pidin Syyn sisällä koko ajan, koska se osasi olla niin asiallisesti :) Pienessä tilassa oli monta koiraa ja paljon odottelua, joten saavutus tämäkin!

Itse kävin hallilla torstaina kouluttamassa ja lauantaina EO-kisoissa talkoilemassa, mutta koirat saivat tyytyä lähimetsissä lenkkeilyyn.

86867831_10157933054059265_6935832949895