Viime keskiviikkona oli melkoinen tehotreenipäivä ja molemmat bortsut pääsivät tekemään sekä tokoa että aksaa. Aamulla käytiin ahkeroimassa isoin osa.

Luun kanssa saatiin tokoseuraksi Katri ja Kulo. Luu teki yhden liikkuroidun setin.

Tunnarissa kapuloiden seassa yksi Katrin haiseva lelu. Ei aiheuttanut ongelmia.

Kaukoissa jämähdettiin yllättäen heti ensimmäiseen vaihtoon, eli Luu ei meinannut tehdä maa-istua millään kunnolla. Tämä on kyllä pääsääntöisesti onnistunut, en tiedä mikä nyt tökki.

Seuraamisessa ei mitään ihmeellistä.

Kiertonoudossa Katri houkutteli väärällä kapulalla, kun lähetin noutamaan. Luu ei tietenkään suostunut vilkaisemaankaan moista alkeellista häiriköintiä ;)

Ruudussa oli lelu takana ja päästin ensin läpi, sitten stoppasin. Seisomiseen Katri huusi istu-käskyä. Ei muistanut lelua ja ennakoi pysähdystä siis siitä huolimatta.

Ohjatussa haettiin vasen ja Katri jätti matkalle hämymerkin. Tähän hämyyn Luu menikin ja pääsin muistuttamaan oikeaan asiaan fokusoinnista.

Oli kyllä aika huonon tuntuista. Tiesin, että tämä aika ei riitä Luun palautteluun, mutta ei voi mitään :/

Tein itsekseni vielä lisää ruutua, että sain sen juoksemaan läpi. Stoppi oli nyt tosi sitkeässä.

Syy ehti tehdä vain pikaisesti, kun seuraava treenaaja oli jo tulossa. Samoja juttujaan harjoitteli :)

Käytiin sitten vielä aksakentällä tekemässä pikkupätkiä. Kivasti onnistui, vaikeinta oli putken kauempaan päähän lähteminen. Ihan mukavasti se silti lukee jo esteitä, varsinkin olemattomaan treenimäärään nähden. Tehtiin jopa kuuden esteen rata :D

Illalla tultiin sitten uudestaan hallille Luun agivalkkuun. Treenattiin paria vaikeaa kohtaa EO-karsinnoista, minin avokulmakeppejä (jotka Nipsu mokasi) ja sitä maksien pituus-hyppy-putki-hyllysumaa.

Kepit Luun kanssa onnistui ulkokautta ohjaten miten vaan. Sisäkautta ei oikein mitenkään, kun siinä otti mun liikkeestä väärän linjan. Sehän hakee kepit yksin tosi hyvin, mutta se vaatii sen, ettei oma liike häiritse. Kepitti myös loppuun leikkauksista ja reippaasta päällejuoksusta huolimatta.

Se toinen olikin sitten haastavampi :D Siihen treenattiin leikkausta. Kun sai ajoitukset millilleen, niin tuntui ihan helpolta, mutta kun vähän meni mönkään, niin meni mönkään.