Perjantaina pidettiin jälki- ja tokoiltapäivä :)

Luulle 500-metrinen jälki seitsemällä kepillä. Ekan kepin laitoin heti janan päähän. Lähti taas kesken janan sompailemaan, mutta uudella lähetyksellä meni aika kivasti. Kääntyi oikeaan suuntaan, meni vähän ohi kepistä, mutta sai hajun ja palasi nostamaan sen. Sitten mentiin taas aika haipakkaa. Olin vähän tampannut kulmia ja oli niissä ehkä inasen tarkempi. Keppejä jäi matkalle pari, luultavasti aika alkumatkasta. Muuten taidettiin pysyä viime kertaa paremmin jäljellä. Aikaa meni semmoinen 15 min viiden kepin palkkailuineen ja juomataukoineen...

Syylle tein namijäljen turvotetuilla nappuiloilla. Näitä kokeilin joskus ihan pikkupentuna, mutta silloin eivät olleet tarpeeksi maistuvia. Nyt Syystä on tullut sen verran ahne, että halusin testata. Varmaan olisivatkin kelvanneet, mutta jostain on nyt näköjään löytynyt jälkipalo ja Syy posotti n. 20-metrisen jäljen pätkän muutamassa sekunnissa syömättä yhtään namia :D Loppukiponkin se olisi jättänyt ja lähti jatkamaan mun poistumisjälkiä. Seuraavaksi kokeilemme siis suosiolla pidempää ja namitonta jälkeä :)

Tuittu pääsi sitten siivoamaan Syyn jälkeä. Vaan niin vanha siitäkin on tullut, että ei löytänyt edes joka namia!

Kotimatkalla poikettiin lähikentälle tokoilemaan.

Luu teki ensin kisamaisesti seuraamisen ja ohjatun, joiden jälkeen ruudun. Ruudussa tunnarilaatikko ohjurina ja lelu ruudussa. Meni hyvin. Ei riittänyt tämmöinen kotikisamainenkaan saamaan sitä aivotonta kaahausta esiin.

Tehtiin vielä vähän sitä ruudun paikkaan erikseen. Huoh.

Tunnarissa palautuksia erikseen. Näissä ei toki tule mitään puremista. Tein myös melkein kokonaisena, eli hieman hetsattu haistelu yhdistettynä palautukseen. Lähti ehkä hieman paremmin palauttamaan, mutta sivulletuloon hidastaa edelleen.

Sivulletuloja ilman kapulaa ja kapulan kanssa. Kapulan kanssa on kyllä vaikeampi, jotenkin varoo osumasta sillä. Tein aika paljon seuruuta ja seuruuseen lähtöä.

Lopuksi vähän kaukoja aika kivalla asenteella.

Syy leikki, teki seuraamista, istumista, seisomista ja istu-maahan vaihtoja ja leikki vähän lisää. Se on liikuttava, kun on alkanut kunnon bordercollien tapaan ravistella narupalloa, mutta pitää niin huonosti kiinni, että lelu lentelee ihan mihin sattuu. Tätä pitää jo vähän varoakin paikoissa, joissa on muita tai kisakehä...