Tänään oli pakko jättää Luun aksatreenit väliin :( Olin vielä pitkään menossa tekemään kontakteja tms. tekniikkaa, missä ei tarvitse juosta. Sitten järkiinnyin ja ajattelin, ettei yli kolmen tunnin kökkiminen ja kävely viileässä säässä välttämättä edesauta tuota jalan paranemista parhaalla mahdollisella tavalla, joten kävin vaan vetämässä oman treenivuoron. Käytiin sitten kotikentällä tokoilemassa.

Alkuun hinkutettiin eteentuloja läheltä, vähän kauempaa ja vinoista suunnista. Yritin kitkeä myös sitä tökkimistä ja saatiinkin ihan hyviä. Tulee vaan nyt kauempaakin (muutama metri) ravilla, kun tehdään näin. Ehkä se vauhti sitten tulee... Sitten vastaavaa kapula suussa. Ihan kivasti tajusi suoristaa vinostakin, vaikka 100-prosenttisesti ei toimi vielä.

Noudosta myös heittelyä, nostoja ja vähän tuontia. Tarjoaa nyt kontaktia aika nopsaan (heiton jälkeen), kun olen palkannut joka kerta ainakin sen kerran. Nosto vaikeasta asennosta ei heti onnistunut, vaan sitä piti kerrata. Viimeinen oli helpompi ja sen otin eteentuloon asti, ihan hyvin. Muut palkkasin vauhdista.

Kaukojuttuja, lähinnä M-I-nousua. Tein ensin peruuttelujen kautta ja sitten kisamaisella jätöllä (paitsi palkkasin maahanmenon). Palkkasin ensin pelkästä jätöstä. Nousi ekalla, mutta huonosti. Tehtiin erilaisia variaatioita, eli pistin peruuttelusta maahan, hillumisesta maahan yms. Näistä kaikista hyvät kurre-nousut!

Lopuksi seuraamista piiitkiä pätkiä ja aika paljon. Oli sitkeästi liian edessä. Ei painanut juurikaan, mutta pää roikkui ja tökki. Äh.

Tuittu teki tosi täpäkkää seuraamista ja aivan jäätävän hienon noudon Luun isolla puukapulalla :) On se aika liikkis. Kaukoja tehtiin myös, mutta niissä tuli tänään aika paljon virheitä.