...vietettiin Luun synttäreitä tavalla jos toisellakin. Aamupäivällä tokoiltiin helteessä Tullin nurtsilla. Oli vähän veto pois ja treenitkin sujuivat sen mukaan. Luulla taisi kyllä olla kivaa rallatellessaan lelun kanssa pitkin kenttää...

Tehtiin parit sivulletulot ja seuraamispätkää narupallopalkalla. Seuraamisessa punkeaa nyt eteen, joten pitää muistaa olla palkan kanssa tarkkana.

Namien kanssa koitettiin metallin nostoa, mutta se ei tänään oikein sujunut. Samoin kaukoja jatketaan sisätiloissa. Tosin vähän hölmöä oli niitä nyt yrittääkään, kun ollaan tehty niitä viime aikoina tosi vähän.

Sitten taidettiin piilottaa tunnarikapula kertaalleen ja käydä ruudussakin. Ei oikein muista enää.

Treenien jälkeen käytiin Katin kanssa pienellä kävelyllä ja päästettiin koirat uimaan. Luukin kastoi synttärien kunniaksi talviturkin! Tai miksi sitä turkkia pitäisi sanoa, kun se kastuu ensimmäistä kertaa ikinä? ;) Heti se ryysi veteen kahlaamaan, mutta uskaltautui uimaan vasta vähän aikaa isojen poikien esimerkkiä katseltuaan. Sinkosi syviin vesiin Svanten perässä, mutta taisi vähän pelästyä, kun tassut eivät ylttäneetkään pohjaan... Hienosti ui takaisin rantaan, mutta istuskeli sen jälkeen tovin jos toisenkin rantakivillä. Katseli, ihmetteli ja mietti. Ja kävi heittämässä vielä toisen pienen lenkin.

Eilen ja tänään on jatkettu uintiharjoituksia. Tekniikka paranee koko ajan, vaikka melkoista räpiköintiä esiintyy edelleen. Keppejä Luu yrittää metsästää, mutta ei ilmeisesti pysty uidessaan keskittymään niiden sijainnin havainnointiin. Taktiikkana on, että se syöksyy veteen ja uidessaan rantaa kohti haukkoo suullaan veden pintaan. Vielä ei ole yksikään keppi osunut haaviin, mutta lähellä on ollut! :D

Ja asiaanhan kuuluu, että pääkin kastuu tukkaa myöten!

Illalla oli vuorossa Harjun treenit Tuitun kanssa. Kenttä oli taas iso, mutta esteitä radalla tällä kertaa vain 21. Jaska sanoi meille, että kello pysähtyy 50 sekuntiin, sen alle on mentävä :D Mentiin n. 48 sekuntiin. Ja nollalla, tietty ;) Toiselle yritykselle vaihdoin alun hyppypyörityksen koko ympyrän kierähdykseksi, kun ensin jäin ulkopuolelle ja leikkasin seuraavalla putkella. Kepeille mentiin aika inhottavan hyppyepäsuoran jälkeen. Siihen tungin yhden persjätön, mutta kepeille oli pakko heittää jyrkästä umpikulmasta ulkokautta. Tuittu haki kepit kuitenkin hyvin. Persjätön ajoitusta piti parantaa toiselle kierrokselle, mutta olin vähän kahvilla, kun siihen kohtaan päästiin. Onnistui se nytkin, mutta ei ihan priimasti.

Toisella yrityksellä jäätiin puomille nutaamaan (ekalla Tuittu tuli kerrasta alas asti, nyt piti hivuuttaa), mutta parannettiin silti aikaa n. sekunnilla. Kolmatta ei enää yritetty ;) Viime treeneissä rata kerran nollalla läpi, nyt kaksi kertaa nollalla läpi. Ei kuulosta opettavaiselta tai kehittävältä tavalta treenata, mutta just tätä me tarvitaan :)