Treenailtiin aamupäivällä lenkin jälkeen.

Luu aloitti taas seuraamisilla. Muutama pätkä pysähdyksillä ja käännöksillä. Aika hyvin se pää pysyy irti mun jalasta, mutta vähän paremmin se voisi olla kiinni Luun kaulassa... Ei muuta sanottavaa.

Luoksetulo istumisesta. Pysyi taas hyvin istumassa. Tajusin, että tämähän on alkanut sujua. Tuli taas loivalla banaanilla :( Mistähän tääkin nyt on tullut... Eteentulo siitä huolimatta ihan suora! Törmäsi kyllä, mutta palkkasin silti, kun asento oli niin hyvä.

Erikseen eteentuloa ja sivulle siirtymistä. Jätti taas ihan kunnolla sivulletuloja vajaiksi. Tekniikkaa pitäisi varmaan saada paremmaksi, nyt se joutuu peruuttamaan ihan kunnolla, että tulee tarpeeksi taakse. Alkoi kyllä tehdä paremmin, kun vaadin.

Yksi seisominen "seuraamisesta", hyvin. Maahanmenoja useampi, kun tökki. No, uskallan nyt taas treenata näitäkin.

Ruutua. Kävin näyttämässä ja lähetin. Luu juoksenteli päättömänä ja keilaili kulmamerkkejä. Käskytin vaan uudestaan ruutuun ja lopulta päätyi suunnilleen oikeaan paikkaan. Toinen lähetys ilman näyttämistä. Edelleen ensin päätöntä juoksentelua, mutta lopulta taas oikeaan paikkaan. Kolmas vielä näyttämällä. Nyt kävi keilaamassa oikean takakulman, mutta kun vain odotin, siirtyi siitä tosi hienosti oikeaan paikkaan. Hyvää on se, että yrittää ja tarjoaa, ja jää seisomaan ja odottamaan. Huonoa on aika paljon... mutta jatketaan harjoituksia.

Luu huilimaan ja Tuittu kehiin. Tuitulla oli aamuruoka mukana, joka jätettiin kentän laidalle odottamaan.

Ensin seuraamista aikalailla VOImainen pätkä. Juoksussa yriti karata palkalle, mutta muuten ok. Istuminen edelleen hyvin.

Luoksetulo sen sijaan tökki :( Lähti ihan hipsien ja jouduin vähän komentamaan ja ottamaan lopulta monta läpijuoksua. Nytkö se ennakointi alkoi? Jo monen vuoden pelkkien pysähdysten treenaamisen jälkeen? ;) Neljännellä läpijuoksulla tuli vasta hyvää ja tasaista vauhtia, palkkasin siitä. Sen jälkeen pysähdykset, joista seisominen sitten tietty vähän valui. Voi veitsenterä tätäkin liikettä.

Sitten ruutua näyttämällä. Meni hyvin! :) Palkkasin! Ajattelin kuitenkin ottaa ihan lopuksi vielä uudestaan, että voin palkata superisti aamuruualla.

Tunnari. Kapulat ringissä, oma vasemmalla takana. Nuuski melkein kaikki ja meni kerran oman ohitse. Hienosti kuitenkin palasi sille ja toi. Tuittuhan ei ole mokannut tunnaria kertaakaan koko syksynä! Ja ollaan treenattu ainakin kolme kertaa! :D Sivulletulo taas vajaa, mutta korjasi ihan itse.

Kaukot kisamaisesti. Ihan hyvin. Saattoi tulla vähän eteen, mutta ainakin M-S ja I-S teki oikein.

Sitten uudestaan sitä ruutua. Eikä olisi pitänyt. Tuittu oli tehnyt mielestään jo tarpeeksi ja yritti suunnata loppukipolle. Kun sain sen lähtemään oikeaan suuntaan, Luu riehaantui haukkumaan. Ja koska ruutu on Tuitun mielestä muutenkin vähän ällö, ei sinne ainakaan pysty menemään, jos yksi hullu saattaa alkaa räyhätä vieressä. Vaihdoin lähetyssuuntaakin, mutta silti ei oikein pystynyt. Hain ruokakipon itselleni, jolloin Tuitulla alkoi olla vähän yritystä. Mutku ei vaan voi. Kerran se peruutti melkein koko matkan ruutuun... Voi kiesus. Aina muutama askel ja "Oisko tää?", ja kun käskytän uudestaan ruutuun, taas vähän pakitusta ja "Joko?". Palkkailin tavalla ja toisella ruutuun päätymiset muutamalla nappulalla ja kun se lopulta meni kerrasta oikeaan paikkaan, joskin ravilla, niin annoin syödä kaikki. Ei tästä vaan tule ikinä mitään, mutta niin kauan yritetään, kun henki pihisee.

Lopuksi Luu teki vielä tunnaria. Haukkasin liian ison palan ja yritin hiekkakentällä kaikki kapulat näkyvissä. Kun viimeksi meni niin hyvin... Juuei. Luu vaan pureskeli kaikki väärät käyttökelvottomiksi. Ja oman vielä pahemmin, kun sattui sen ottamaan suuhunsa. Mun hermot ei vaan kestä katsella, kun yksi pistää kapulaa säleiksi ihan sydämensä kyllyydestä ja hermostuin. Käskin Luun maate ja vedin hetken henkeä. Joku Luullakin siinä naksahti ja sen jälkeen saatiin treenattua ihan onnistuneesti oman pitämistä. Kerran se jopa toi sen heittämisen jälkeen mulle eteen varmaan edes otetta korjaamatta. Etsimisen suhteen kyllä jatkamme nurtsitreenejä...