Keskiviikon iltakisoissa oli Luun taas Luun vuoro. Ja mulle neljännet kisat viiden päivän sisään! Luun kanssa tiheä kisaaminen tuntuu toimivan, tänään paketti pysyi jo aika hyvin kasassa :)

Jos oli Jalonen tehnyt tavallista helpommat radat, niin nyt taas Anne Savioja tyylilleen epänormaalin epäloogiset. Paljon takaakiertoja ja paikoin melkoista vääntöä. Ekasta hyppäristä selvittiin kuitenkin ilman kieltoja tai hyllyjä - mutta yksi rima! Se tuli vielä radan ainoalla kahden hypyn suoralla. En katsonut koiraa, kuulin kolahduksen... Alussa Luu tuli jalkoja päin (koska se nyt vaan aina tulee ohjaajan tasolle asti), mutta ilmeisesti Anne tulkitsi tämän tahattomaksi kosketukseksi ;) Välistävetohässäkkäkohdassa en edes yrittänyt ryysiä valsseihin, vaan tein takaaleikaten. Ei lyhyimmät mahdolliset linjat, mutta selvittiin. Vikaan takaakiertoon tuli kiire, mutta sain kuin sainkin Luun pungettua sinne :)

Aksarata ryssittiin heti alkusuoralle, jossa sain Luun kolmosesta ohi. Suorallakin voi vetää koiran liikkeellä pois siitä suoralta... Puomin ja keinun kontaktit oli huonoja, aan hyvä. Ja muuten kaikki sujui :) Tein jopa valssin kohtaan, johon mulla oli myös plan b. Ja suorasta putkesta Luu irtosi taas kivasti! Ihanaa, jos nää alkaa toimia.

Illan saldo tässä vaiheessa 5 & 5. Ei ihan sellainen tupla, mitä salaa toivottaisiin.

Vikalla radalla en keksinyt mitään järkevää keppien jälkeiseen kuvioon. Päätin sitten vaan kokeilla jotain. Leijeröin hypyn ja vedin Luun kahden hypyn välistä sylkkäriin. Lämppähypyillä sylkkärikin onnistui, mutta radalla sain Luun pyörähtämään jotain ylimääräistä. Sain sen kuitenkin hypylle ja päästiin jatkamaan. Vaikean kuvion jälkeen mentiin suoraan pituudelle ja putkeen - ja Luu kaarrottaa pituudesta ohi! En ymmärrä, miten olin niin tyhmä, etten tajunnut tuota! Olisi ilman muuta pitänyt tehdä edelliselle hypylle vastakäännös, koska Luu hypää tuommoiset lähetykset aina ristiin. Ja koska pituudella oli pakko liikkua itse, siellähän se flänkkäsi. Äh! Loppurata taas hyvin... Tästä vitosen sijaan hylly, kun korjatessa Luu hyppäsi pituuden väärään suuntaan.

Kivaa menoa, mutta joka radalla yksi virhe. Parempi toki tämä kuin ne muutamat viime aikaiset katastrofiradat.