Sunnuntaiaamuna tokotreffit Katin ja Lotan kanssa.


Taito ja Luu jonottamassa treenivuoroa.

Luu teki liikkuroituna yhden kisamaisen setin. Muut liikkeet paitsi ruutu ja seuraaminen.

Tunnari. Kapulat ringissä. Hyvin, nosti oman heti kohdalla.

Idari, s-m-i. Asennot - kop kop - taas oikein.

Luoksetulo. En osaa sanoa, miten pysähtyi, mutta näytti kyllä yrittävän. Maahanmeno voisi olla parempi, mutta ok kokonaisuus.

Ohjatussa vasen. Ei mitään ihmeellistä.

Hyppynouto aika kiva, reippaampi kuin viimeksi.

Kaukoissa seisomisella alkava järkkä. Seiso-istussa pieni liikkuminen, muuten ok. Vilkaisi pari kertaa sivuilleen, mutta muuten asenne oli aika kiva.

Hyvä kokonaisuus, Luu tuntui tosi kivalta. Väleissä oli hyvin mukana, eikä ääniäkään nyt tullut (paitsi ehkä joku vinkaisu ekassa välissä...?). Palkkailin alkujen sivulletulot lihapullalla.

Kati liikkuroi meille myöhemmin yhden vaikeamman tunnarin. Kapulat kasassa ja oma vielä niin, että oli joku vääräkin päällä. Nyt oli huolellinen heti ekalla yrityksellä ja kaivoi oman nätisti mukaan. Erävoitto!

Seuraamisessa vähän kaikenlaista. Juoksukäännökset oli nyt ihan ok, alkaisinko löytää oikeaa rytmitystä niihin...? Jossain treenissä voisi kyllä keskittyä paikan hinkuttamiseen, niin usein meinaa valua eteen.

Merkkiä tehtiin pelkästään, lelu takana. Alkuihin kuuntelujuttuja, kun valui. Ja oli lähdössä ties mistä. Merkit oli kivoja.

Muutama kaukokin vielä. Pari kertaa liikutti vasenta tassua seiso-istuissa, pääsin muistuttamaan. Luu vilkuilee näissä aina sivuilleen ihan sen näköisenä, että "Kuka mut käräytti?!" :D Usein kun on ollut treenikaveri katsomassa takajalkoja, kun niitä ei itse kaukaa näe.

Treenien jälkeen käytiin porukalla metsälenkillä. Kiva aloitus sunnuntaille!