Tehtiin me sitten eilen kuitenkin sitä tunnaria. Haastetunnareita sisällä ennen iltaruokaa. Luu on näissä jo huomattavasti varovaisempi, vaikka pari kertaa meni nostamaan viereisen. Torni oli tosi vaikee, ei millään keksinyt, miten saisi oman poimittua :)

Tänään käytiin aamulla Näyttämönpuistossa jäljestämässä. Kolme kulmaa, kahdella keskimmäisellä suoralla välikipot. Nameja siellä täällä, muutama reilu kymmenenkin askeleen tyhjä pätkä välillä. Alku oli lyhyellä nurtsilla, loppu vähän pidemmässä heinikossa. Kaahotusta ja seilaamista, ekasta kiposta mentiin yli. Välillä kyllä pysähtyi kaivamaan nameja nurmen seasta. Kulmissa jotain säätöä, vikassa pyöri isompaakin ympyrää. Jotenkin pysyi kuitenkin suunnilleen jäljellä. Loppukipolle ei tosin mun mielestä päädytty ihan jälkeä pitkin...

Tuittu vinkui kovaäänisesti koko sen ajan, kun Luu jäljesti :D Joten pakko oli päästää se siivoamaan. Sekin meinasi mennä siitä jääneestä kiposta ohi, avitin sitten vähän pysähtymällä itse. Muutaman nakin se löysi ja mäkin pari, joten suunnilleen jälkeä pitkin edettiin. Tuittu menee niin pätevänä ihan löysällä hihnalla :)