Nipsusta tuli tänään kolmosluokkalainen! :) Olin niin varautunut taas johonkin kymmenen hyllyn putkeen ennen seuraavaa nollaa, mutta se napsahtikin heti seuraavassa startissa!

Lähellä oli, ettei homma kaatunut heti alkusuoralle. Nipsu veti mun (varmaan huonosta) haltuunotosta läpi ja kävi n. 30 sentin päässä puomista. Huusin ja huusin ja ehdin jo ajatella, että sinne meni. Huusin kuitenkin vielä vähän ja sain Nipsun kääntymään viime hetkellä. Siitä sain niin kovan energialatauksen, että loppurata meni silkalla asenteella! Ajattelin vaan, että kun tästä selvittiin virheettä, niin nyt prkl! :D Loppurata sujuikin ilman suurempia kommelluksia. Voitto napsahti! Aika komea nousunollien sarja, kun kaikki ovat olleet ykkössijoja :) Nautitaan menestyksestä nyt, kun vielä voidaan. Tästä alkaa todellinen kilpailu.

Kolmosluokka korkattiin samana iltana. Rata ei tuntunut ollenkaan mahdottomalta, vaikka muutama kohta mietityttikin. Alussa toistettiin päivän radan kaavaa ja Nipsu vetäisi ennakoinnista läpi kohti puomia... Taas sain sen viime hetkellä kääntymään, mutta pakkaa ei saatu enää kasaan. Olin seuraavassa hetkessä myöhässä ja Nipsu lähti putken jälkeen ihan väärään suuntaan. Puomista se tuli ohi, kun en ohjannut. Niin kuin parissa hyllyssä ei olisi tarpeeksi yhdelle suoritusvuorolle, puomin jälkeen törmäsin itse yhteen hyppyyn :D Rata sileeksi koko rahalla! Lopussa taisi tulla vielä yksi hylly. En oikein muista, mitä siinä tapahtui.

Mutta oli se ihan hauskaa. Ainakin yleisöstä.

Vika kakkosten rata

Eka kolmosten rata