Agilityjen jälkeen ehdittiin olla kotona muutama tunti ennen tokoihin lähtemistä. Olin vielä eilisenkin jäljiltä ihan väsynyt ja koomassa, mutta kummasti siellä taas piristyi. Meitä oli tänään vain viisi ja tehtiin kaksi kymmenisen minsan kierrosta. Luu keskittyi tällä kertaa osiin.

Ensin idarin seuruuta, joka täytyy laittaa taas ruotuun. Merkkejä ei onneksi ole alkanut uudestaan kyyläillä, mutta keulii. Liikkurin käskystä keulii vielä lisää. Ihan huomauttamalla sain Luun skarppaamaan muutaman toiston jälkeen ja seuruun jo siedettävälle tasolle. Lisää vielä vahvistusta ja sitten vaan tiukempi seula koko liikkeeseen.

Tunnari hetsauksella. Tää oli hyvä.

Merkki-ruutua, ei ehditty kyllä kuin pari juoksutusta. Ruutu oli n. metrin takaseinästä. Menin lähemmäksi ruutua. Meni paremmin kuin eilen, vikalla jopa oikeastaan suorilta taakse asti.

Toisella kierroksella luoksetuloa seisomisesta loppuun. Jätin siis seisomaan, kun en tee stoppeja tuolla pohjalla. Teemana oli ennakointi, jota ei tietenkään tapahtunut. Ekalla kertaa nyki maahanmenossa takapuolta, siinä kaikki. Sivulle ei meinannutkaan ennakoida.

Toisena juttuna hyppynoudon aloitusta. Sarjassamme asioita, joiden olen antanut lipsua huonoksi, kun on pitänyt priorisoida. Mutta on se hyvä, että riittää treenattavaa ;) Ensin mentiin ihan vaan aloituspaikkaan ja yritin saada siinä katsekontaktia. Luu vaan kallistui ja kallistui vasemmalle, hyvä kuin ei kumoon kupsahtanut. Oli pakko lopulta auttaa sitä ekalla kertaa, että se sai juonesta kiinni. Sitten alkoi tarjota ihan hyvin. Päästiin jo semmoiseen vaiheeseen, että otin kapulan liikkurilta ja Luu kykeni ottamaan kontaktin :D Ehkä ensi kerralla pääsen jo heittämään...?

Paikallaoloista ensin makuu, sitten istuminen. Makuussa kaikki hyvin. Istumisessakaan ei pahasti vilkuillut. Välillä katseli kyllä sivulleen. Mutta sehän on jo ihan eri asia kuin vilkuilu.

Loppuaikaa ei jäänyt kuin muutama minuutti. Tein pari lyhyttä pätkää seuraamista muiden seassa. Kaukoja piti tehdä, mutta hups, kun jäivät... Jumpattiin niitä kyllä molempien vuorojen alkulämppänä.