Aksaviikko huipentui sunnuntain piirinmestaruuskisoihin Levekin nurtsikentälle. Aamu alkoi ankeasti vesisateella, jota oli luvattu koko päiväksi :/ Onneksi se kuitenkin laantui ja iltapäivä pysyi poutaisena! Kummasti tuo säätila vaikuttaa omaan mielentilaankin.

Yksilöradat tuomaroi ruotsalainen Veronica Bache. Hyppärillä oli ihan tekemistä. Mulla tuli turhan hoppu radalle, kun luokka etenikin nopeampaa kuin oletin. En ehtinyt oikein lämpätä itseäni enkä valmistautua normaalisti tutustumisen jälkeen. Voi olla, ettei oltais selvitty muutenkaan, mutta en oikein saanut radasta otetta. Luu tiputti rimankin heti alussa ja sitten tehtiin pari hyllyä. Ja kun itse lähdin turhan kylmillä jaloilla, niin eiköhän samainen vasen etureisi ottanut taas itseensä :p Sopivalla huollolla selvisin onneksi loppupäivästä, eikä se mennyt pahemmaksi.

Luu hyppy

Aksaradalle mentiinkin sitten kunnon revanssihengellä ja taisteltiin sieltä nolla! Yksi kielto oli lähellä, kun olin myöhässä putkeenohjauksessa, mutta selvittiin ylimääräisellä kiepsahduksella ja ajalla. Hävittiin hienon radan tehneille Ilonalle ja Kirille, joten Luun pikkumaksi-nolliin tuli häpeäpilkku :D Mutta ei ollut häpee tää kakkossija!

Luu agi

Päivän päätteeksi kisattiin joukkuemestaruuksista. Luu oli SM-joukkueen uusinnassa ja Syy omassa nuorisojengissään Tarmon ja Huiman kanssa. Rio joutui valitettavasti jäämään pois, mutta saatiin vielä kokeneempi Aune vahvistukseksi.

Syy meni joukkueensa aloittajana ja teki kaikenlaisia virheitä. Alku oli ihan hyvä, mutta sitten juoksi yllättäen aasta ohi ja ehti hyllyttää muurille. Uusinnalla tuli aan tosi kamalasti. Sitten päästiin taas kepeille asti, jossa kuitenkin sekosi rytmi. Kepeiltä en saanut tökättyä putkeen, kun oli pakko jäädä taakse ja silleen :D Puominkin tuli huonosti, mutta varpaat ois osuneet.

Muut olivat pätevämpiä :) Tarmo ja Aune tekivät nollat ja Huimallakin oli tosi lähellä. Harmillinen kepeillä liukastuminen aiheutti lopulta 15 ja vei mestaruuden. Mutta hopeaa saatiin, hienot pentuset!

TamSKin nuorisojengi

WP_20180812_18_35_28_Pro.jpg

Luu taas sai startata koko kisan vikana. Ja paineetta, kun joukkueella oli jo hylly. Kipitettiinkin maksien nopein nolla! Harmi, että tätä "tuplaa" ei hyväksytä tuplaksi! :D

Luun joukkuerata

TamSKin Team Tommi ja Tytöt