Viikko sitten sunnuntaina käytiin Luun kanssa kokeilemassa tokoilua kokeessa. Pieni Ylökkin kyläkoe, EVL:ssä kolme koiraa sentään. Luu oli tosi huono, jähmeä, tahmea ja teki varmaan kaikki mahdolliset vanhat virheet, joita on yritetty korjata. Eipä jäänyt siis kovin mieltä ylentävä olo taas tällä kertaa.

Ensin tehtiin paikkikset ja sitten muut kahteen osaan jaettuna.

Istuminen 10

Makuu 10 - Meni huonosti maahan ja pa oli vino.

-

Zeta 9 - Oltiin ekoja ja jouduttiin kehään tosi nopeasti paikkisten jälkeen. Yritin ottaa hetken aikaa valmistautumiseen, mutta liikkuri vaan hoputti kehään. En saanut Luuta hyvin mukaan alusta alkaen ja zetan seuruu oli ihan kamalaa - tai ei se oikeastaan seurannut ollenkaan. Asennot teki silti hyvin.

Kiertonouto 9,5 - Tää oli muuten ihan siisti, mutta jätti perusasennon vajaaksi :p

Luoksetulo 10 - Aika ponneton, mutta suht siisti. Vika pätkä taas hitaampi, mutta tässä tuli vähän huolellisemmin sivulle.

Kaukot 7 - Teki ekan vaihdon tosi hyvin ja tokankin hyvin, mutta sitten vaan jumahti ja vaati kaksoiskäskyt sekä s-i- että s-m-vaihtoihin.

-

Seuraaminen 9 - No vois olla paljon parempaa, mutta ei isoja mokia. Joku vino pa.

Ruutu 8 - Fokusoi alussa vähän vinoon ja sinne lähti. Sain sentään korjattua. Ruutuun meni tosi taakse, mutta meni maahan just ja just ruutuun.

Ohjattu 9 - Saatiin oikea ja nosti takaa. Lisäksi puri kapulaa aivan törkeästi ja jäi palautuksessa vinoon.

Tunnari 10 - Nappasi hyvin oman, mutta palautti ravilla :p

Video

Hyvin avokätisellä tuomaroinnilla pisteitä kertyi 289 ja niillä KP sekä luokkavoitto.