Lokakuun viimeisenä päivänä, tiistaina, jäin aksaamaan omien koulutusten jälkeen - kaikkien kolmen koiran kanssa! :)

Radalla oli haastavahko suoran putken ja hyppyjen suora. Tai kyllä mun ryhmäläiset sen selvitti... :D Mutta Nipsu kääntyi ensin suoran päässä väärään suuntaan ja Luun kanssa tuskaa tuotti jo suoralle lähteminen. En saanut millään tarpeeksi etumatkaa, kun se ei vaan käänny tuommoisissa. Lisäksi Luu karkasi sitkeästi hypyltä takana olevaan putkeen, kun olisi pitänyt kääntyä puomille.

Syy treenasi radasta putkesta eteen irtoamista ja "hyphyppiä". Ja tokoiltiin myös luoksari- ja seuraamisjuttujen verran.

Keskiviikkona olisi ollut TamSKin 70-vuotisillalliset. Onneksi en ollut edes ilmoittautunut, koska meikäläisen ilta meni sängynpohjalla migreenissä :p

Torstain tokoissa Syy keskittyi ylläripylläri näyttöjuttuihin. Luoksarista taas jättöä erikseen ja seuraamista palkkaillen. Pito oli nyt ekalla huono, mutta korjaantui. Maahanmeno onnistuu aina :)

Perjantaina oli kolmosten iltakisat, joihin Luu pääsi! Melkein kaksi kuukautta ehti tulla kisataukoa, joten odotukset yhteisestä rytmistä eivät olleet kovin korkealla.

Aksaradalla päästiin kolme estettä, sitten tippui rima. Radalla oli semmoisia jotenkin (pysäystyskontaktin jälkeen) hankalasti rytmitettäviä putkeenmenoja ja semmoisessa Luu lähtikin ihan vastakkaiseen suuntaan. Keksi sitten tehdä vielä hienon hypyn takaakierron siinä :D Luu liukasteli samassa putkessa kaksi kertaa :/ Toiseen sitten keskeytinkin, kun näytti menevän ihan mukkelis :/

Luu A

Hyppärilläkin tuli vähän ylimääräistä kiemuraa, mutta selvittiin yhdellä rimavitosella.

Luu B

Syyn kanssakin ehdittiin tokottaa vähän jotain jossain välissä.

Lauantaina tokoiltiin Katin ja Maijun kanssa. Ennen tokoja tehtiin Syyn kanssa taas puomihommelia (joka ei oikein edisty.)

Syy teki näyttöjuttuja, joissa pito taisi tökkiä taas ja muutenkin meni pienen koiran tunteisiin.

Luu teki kokonaisuuksia. Ensin ohjattu, sitten tunnari ohjattuna, eli ohjattu tunnareilla Luoksetulo, kaukoja, ruutua ja seuraamista.

Sunnuntaina oltiin vuokrattu Katin ja Isan kanssa tunti Koirakoutsilta. Ei ole varmaan vaikea arvata, mitä Syy teki siellä :D Luoksarissa otti vähän häiriötä tarvikemyyntihyllyistä (kun siellä oli kaikkea mielenkiintoista). Tehtiinkin lopuksi vielä häiriöluoksaria jättipehmolelujen välistä, tämän sitten selvitti jo ihan hyvin. Muutenkin palkkailin nyt vähän kaikkea. Paikkista ollaan tehty nyt leluun vapauttamalla ja mielentila on muuttunut huomattavasti paremmaksi. Minuutti on vaan edelleen Syyn mielestä niin kamalan pitkä aika...