Heinäkuun tokavika viikonloppu vaan kisailtiin. Perjantaita juostiin Luun kanssa pari starttia Takkujen iltakisoissa. Kisat alkoivat ukkoskuurolla, mutta loppuilta oli onneksi poutainen ja lämmin.

Luulle tuntuu äärimmäiset olosuhteet sopivan, ja ekalla radalla tehtiin ukkosen jälkimainingeissa 0-voitto! :D Ihan ei mennyt niinkuin piti, tein nimittäin jopa yhden suunnittelemattoman persjätön, vaikka piti leikata kepeillä ;) Kontakti oli aika kehnoja, nää on nyt olleet vähän päivästä kiinni.

Luu A

Toinen ratakin oli ihan hyvä esteeltä 2 esteelle 18 :) Ykkösellä tippui rima ja tokavika mentiin väärään suuntaan (kun ehkä vähän luovutin). Kohtuullisen järkevää ja rauhallista menoa tämäkin. Luusta on tullut vanha :( <3

Luu B

Lauantaina oli sitten Syyn vuoro ja se pääsi kokeilemaan aksaratoja! Radat oli profiileiltaan tosi kivat, ei ilkeitä linjoja eikä hankalia menoja/poistumisia kontakteilta tai kepeiltä. Just tämmöisiä ykkösissä pitääkin olla!

Syyllä tippui heti ekan radan alussa rima, mutta muuten mentiin sujuvasti kepeille asti. Siellä ei sitten riittänyt maltti, vaan sitkeässä ollut ongelma toistui, eli oikaisi ekasta välistä kolmanteen. Korjasi kyllä hyvin. Keinulla varmistelin kunnolla, kun jännitti puukeinu. Hyvin pysähtyi kuitenkin. Aa oli turhan lennokas, vaikka osuikin... Puomille valahti sitten putkesta niin huonolla linjalla, että hyppäsi ylösnousulta suoraan maahan. Otin uudestaan ihan rauhassa, mutta puomin tasaisen alussa Syylle iski joku epävarmuus (ihmetteli erilaista puomia...?) ja vaikka se kiihdytti siitä vielä, ei askeleet osuneet alastulolle. Hengissä selvittiin kuitenkin tästäkin! :D

Syy C

Toisella radalla puomi olikin ihanasti heti alkusuoralla. Ja tähän tuli aika täydellinen osuma, vaikka jatkettiin putkeen! <3 Vaikka tämä melkoista pään hakkaamista seinään onkin, niin näillä hetkillä jaksaa taas :D Ylösnousuun ei kyllä osunut, mutta sitä ei huomannut tuomarikaan... Kepit oli taas mahdottomat, nyt ei meinannut malttaa uusinnoillakaan. Ja loppusuoralla räiskäisi ensin riman ja hyppäsi sitten renkaan ihan miten sattuu, joten oikaistiin siitä maaliin.

Syy D

Syy pääsi myös ekoihin kisakuviin!

DSC_0104.jpg
Hups... :/ (Irene Erling)

DSC_0107.jpg
"KEINUKEINUKEINU...!!!" :D (Irene Erling)

DSC_0108.jpg
(Irene Erling)

DSC_0350.jpg
Puomi <3 (Irene Erling)

DSC_0353.jpg
Syy <3 (Irene Erling)