Luu on saanut pitää nyt samaan rahaan tiistain lisäksi pari muutakin vapaapäivää. Keskiviikkona käytiin Lean, Kinan ja Sunin kanssa Tampereen koirauinnissa. Tätä oli kyllä suunniteltu jo syksyllä, mutta nyt vasta saatiin aikaiseksi. Voisi muutaman kerran yrittää käydä ennen kesän uintikelejä.

Montaa kierrosta kerrallaan Luu ei jaksanut uida. Aika rankkaa hommaa näin pitkän tauon jälkeen. Ja varsinkin, kun tyyli ei ole mikään kestävyysuinti, vaan kiireellä pitää edetä... Luulla oli kova hinku tulla pois altaasta laidan yli. Ekalla kertaa se onnistuikin, kun ei ehditty väliin. Uittajan mukaan oli ensimmäinen koira, joka tuli reunan yli. Altaaseen se meni rampilta hyppäämällä, muu ei vaan onnistu... Rampin takia altaassa pitää tehdä aina käännös kierroksen jälkeen, joten en voinut uittaa vain vastapäivään, mikä olisi Luun toispuoleisuudelle hyvä. Yritettiin sitten saada sitä tekemään käännös aina vastapäivään. Ei oikein onnistunut sekään (paitsi kerran!), joten jäi opeteltavaa seuraaville kerroille.

Altaan ulkopuolisen ajan Luu käytti luonnollisesti kyttäämiseen :) (Mutta tuli sivulle, oli pakko kokeilla!)

Kiitos seurasta ja kuvista Lealle! Lea koosti pienen videopätkänkin. Ensimmäisten kokeilujen jälkeen uitettiin Luuta ja Kinaa yhtäaikaa. Ohitukset sujuivat kyllä useimmiten ihan hyvin ;)

1958017_10152346697762948_308777198_n-no

1932320_10152346697782948_1313998516_n-n

Keskiviikon aksat jätettiin sitten väliin ja pidettiin loppupäivä lepoa. Torstaina Nipsu pääsi agitreeneihin. Sami oli koutsivuorossa. Teemana oli tekniikka, mutta tehtiin rataa. Inspiraationa Mia Laamasen radat ja teemana hypyille lähetykset.

Olin itse jotenkin tosi väsynyt, enkä oikein jaksanut juosta. Radalla, jossa on mm. suoria putkia, se ei oikein toiminut ;) Pätkissä saatiin menemään ihan kivasti, joskin oli siellä haasteitakin. Yhdellä hypyllä Nipsu jätti heti irtoamatta, jos jarrutin liian voimakkaasti. Vaikka sen estehakuisuus on huimasti parantunutkin, niin kyllä se vaan pitää niille huolella ohjata. Suorien putkien päissä piti tehdä jenkkikäännöksiä, eli ohjata kauempaa ja antaa koiran kääntyä itse. Nää on mulle vähän vierasta maaperää, mutta alkoi sujua jotenkin. Voisi ehkä joskus vahvistella erikseen. Nipsullakin on tapana mennä hypylle mahdollisimman tiukasti, jolloin väkisin vähän leviää laskeutumisessa.

Välistävetokohtaa kokeiltiin eri tavoilla, mutta mikään ei oikein tuntunut hyvältä. Mulla on välistävetoihin kyllä jo niin negatiivinen ennakkoasennekin, että ei mikään ihme ;) Mutta en vaan osaa. Toiselta puolen takaakiertoina ei tässä onnistunut mitenkään, joten välistä oli pakko vetää. Sain Nipsun oikein sekä puolivalssilla että japanilaisella, mutta molemmat oli hilkulla ja tuntui vaan huonolta.

Kaikki kontaktitkin oli vaihteeksi mukana. Puomilla piti ottaa sivuetäisyyttä. Siitä välillä etupalkkaa. Kerran tuli vinoon, mutta korjasi muistutuksen jälkeen :) Aa onnistui yli odotusten. Edessä oli hyppy aika lähellä, mutta piti mennä viereinen takaa. Sain Nipsun joka kerta hyvin mukaan. Noi sen "juoksut" on just sen verran teputtavia, että käännöksetkin onnistuu aika kivasti. Keinu oli loppusuoralla. Eka kerta aika vauhdikas, toka hitaampi. Ja vapautin nopeesti, ois varmaan tullut muutenkin... Pitää taas treeniä erikseen sitäkin.

Kohta mennään Tuitun kanssa TAAS eläinlääkäriin. Tikit anturassa repsahtivat (mitä jo etukäteen pelättiin, paikka on niin hankala) ja haava tuntuu olevan tosi kipeä. Nyt se nukahti, mutta pyöri varmaan tunnin tuossa levottomana, nuoli vimmatusti kaikkea, mihin kaulurissaan ylettyy ja vinkui :( Pieni patti, iso riesa.