Lauantaina kisailtiin taas pikkuisissa kotikisoissa Nipsun kanssa. Harmillisesti nämä viime kisat ovat sattuneet samoille viikonlopuille tokon valintakokeiden kanssa, joten Luu ei ole päässyt vieläkään korkkaamaan pikkumakseja.

Kahdella ekalla radalla oli joitakin hankalampia linjoja, mutta viimeinen oli tosi kiva. Ihan mentävissä ois ne ekatkin olleet. Ensimmäisellä aksaradalla mietin lähinnä aan ja keppien välistä kuviota. Tutustumisessa tuntui, että olen valssien kanssa ihan myöhässä ja epäröin myös mahtumista hypyn ja keppien aloituksen väliin. Tämä sujui kuitenkin hyvin ja mokattiin alkeellisesti viimeiseen putkeen, kun Nipsu kääntyi vielä putkensuulta mun liikkeen mukaan. Nappasi siitä vielä puomin tullessaan, joten saatiin edes kontaktitreeniä.

Nipsu A

Hyppärillä taas virhe tuli siitä "vaikeimmasta" kohdasta. Usko ei riittänyt tehdä persjättöä renkaan ja hypyn väliin, joten päätin levittää linjan jo ennen rengasta niin, että saisin ohjattua molemmat sisäpuolta. Sehän levisi sitten liikaakin, ja Nipsu osui renkaan sivuun.

Nipsu C

Viimeinen aksarata oli tosiaan oikein kivan ja helpon näköinen, ja kahden typerän hyllyn jälkeen oli kyllä jo sellainen sisu päällä, että nyt sitten. Puomilla tuli taas tyhmää himmailua, mutta muuten tämä sitten menikin niin kuin piti. Pienessä luokassa voittokin.

Nipsu B

Että eipä niitä nollia nyt niin helpolla tulekaan - heti kun alkoi siltä tuntua :D