Tänään minien ja medien kisat Tallilla (viimeistä kertaa!), kolme Kermisen agirataa. Nipsu pääsi katkaisemaan peräti neljän kuukauden kisatauon!

Oli kivat ja vauhdikkaat radat. Eka oli tosi helppo, toisessa jo vähän haastetta ja kolmas selvästi vaikein. Voisi kuvitella, että tulostaso laskisi samassa suhteessa, mutta meillä meno vain parani. Ehkä en vaan osaa keskittyä ja tsempata tarpeeksi helpoilla radoilla...?

Ekalla radalla olin kyllä tyytyväinen draiviin ja meininkiin. Uskalsin tehdä rohkeasti persjättöjä, vaikka en ollut varma, ehdinkö. Alku meni hyvin, mutta sitten Nipsu ohitti suoraan edessä olevan aan :/ Taas! Tämä alkaa olla jo ongelma, koska alan pian varoa ja varmistella noita tilanteita. (Täytyis treenata varmuutta näihin.) Sen jälkeen meni vielä putkeen puomierottelussa ja tuli puomista läpi. Rata näkyy jonkun aikaa striimissä ajassa 8.21.50.

Toka rata meni muuten ihan jees, mutta aan jälkeen valssi oli myöhässä ja valui ja valui. Toinen vaihtoehtoni oli tehdä siihen vastakäännös ja leikata putkeen. Olisi pitänyt valita se, koska selän takaa Nipsu sinne putkeen lopulta eksyi ;) Tästä johtuen seuraavaan persjättöön tuli vielä isompi kiire, mutta pienellä äänenkäytöllä sain Nipsun mukaani. Tuossa oli putki aivan koirien linjalla pituuden jälkeen. Tää löytyy striimistä ajassa 9.32.40. Nolla ja voitto :)

Vikalla radalla oli jo tekemistä ja vähän erpävarma olo muutamastakin kohdasta. Varsinkin aata edeltävä takaakierto tuntui tosi haastavalta. En keksinyt siihen mitään muuta keinoa kuin poispäinkäännös, mutta siinäkin oli takana oleva hyppy pelottasti tyrkyllä. Selvittiin kumminkin kaikista kohdista, ja kokonaisuudessaan tämä oli radoista kuitenkin sujuvin. Puomi oli vaan hidas ja huono, mutta eipä olla juuri ehditty kontakteja treenailla. Toinen nolla ja voitto :)

Vika rata tässä ihan vilmillä.