Illalla taas keharikoulutusten jälkeen tuolla pikkukentällä. Just olin keräilemässä kamoja pois, kun valot sammui. Hyvä ajoitus. Vaikka ihan siellä olisi nähnyt mennä ilman valojakin.

Alkuun vähän kaukojen tekniikkaa, läheltä ja kisajätöllä.

Tunnari. Yhdeksän kapulaa sikin sokin isoilla väleillä. Nosti oman heti sen kohdalla, jee. Palautus kerran erikseen.

Idaria. Tein semmoisen viisisivuisen "zetan", keskellä vaan käännyttiin kaksi kertaa peräkkäin vasuriin, kun muuten ei mahtunut. Järkkä I-S-I-M-S-I. Kaikki oikein! Muutenkin tuntui kivalta. Kotona se osaa seuratakin tässä ;)

Luoksetuloa osissa. Ensin yksi suora kokonaisena, hyvin. Tuli kivaa vauhtia, mutta jarrutti tosi tarkasti eteen, vaikka oli liukasta. Stoppi tuplakäskytyksellä, hyvin! Seisomisesta maahan, jäi kyynärät ilmaan...! Mulla oli lelu kädessä, selän takana, mutta kuitenkin. Luulen, että aiheutti jähmeyden. Muistuttelin pari kertaa maahanmenoa peruutellen (tosi hyviä) ja sitten onnistui hienosti. Namipalkka siis tästäkin. Vielä loppu maasta eteen + sivulle. Hyvin sekin.

Seuraamista. Ensin muisteltiin eilisiä käännöspysähdyksiä oikealle. Ekalla vähän huolimaton, sitten muisti, mitä oltiin hinkutettu :) Samalla teemalla vasenta, se oli parempi. Lisäksi muutama käännös vasemmalle liikkeessä, ettei jää istuminen päälle... Ja loppuun suoralla vähän temmonvaihteluita ja pysähdyksiä. Heti näkyi käännösten hinkutus levottomuutena varsinkin stopeissa, mutta kyllä ne siitä parani.

Loppuun noudon palautuksia ohjatulla, metallilla ja molemmilla vuorotellen. Luovutusasennosta peruutus ja vauhtipalkka. Metallin tuo huonommin, vaikka nostaa ja pitääkin ihan hyvin. Vähän näihin pitäisi saada asennetta, mutta vähän sitä jo näkyikin.

Olipas taas kivaa. Luu on ollut viime aikoina aika pätevä :)