Samu oli taas kiva ja kävi kouluttamassa valkkuryhmiä. Rata näytti suunnilleen tältä:Suunnilleen siksi, että rakennettiin se ilman Samua :D Ihan hyvä siitä silti tuli, vaikka linjat ehkä vähän muuttuivat.

Tehtiin Nipsun kanssa kahdella kierroksella, kun tuntui ettei henki oikein kulkenut. Mulla on ollut pari päivää vähän nuhainen olo ja ehkä se vaikutti, kun tuntui ettei jaksanut normaaliakaan. Vaikka saihan tuossa juostakin.

Ekalla yrityksellä päästiin 11 estettä ja sitten irrotin huolimattomasti kahdelletoista. Ja alussa oli meinannut tulla nelosen väärälle puolelle. Toisella yrityksellä sitten sukkana läpi :) Hiottiin vähän 15-16 -väliä, kun Nipsu kääntyi putkijarrulla niin hyvin, että pystyin lähettämään putkesta putkeen vauhdikkaamminkin. Hyvin ehti suoran putken jälkeen persjättöönkin.

Hyppy 19 oli lähempänä putkea ja se oli ihan järkevä kierrättää ulomman siivekkeen kautta. Siitä pakkovalssilla putkeen ja sitten miljoonaa kääntämään hypylle 21. Sitä ei saatu kertaakaan ihan huipuksi. Tein ensin valssilla, jossa olin aina vähän myöhässä ja kömpelö. Sitten koitettiin persjättöä, jota en myöskään saanut tehtyä niin ajoissa, ettei olisi valunut. Piti kuitenkin irrottaa reilusti ja kulmakin oli persjätölle jo aika jyrkkä. Kolmantena testattiin vekkiä ja putkella leikkausta. Tässä Nipsu vähän kyseli. Oli ajallisesti samaa luokkaa kuin valssi, joten sujuvana ois ollut nopeampi.

Toisella kierroksella lähdettiin alusta, mutta kolmosen rima tippui ja hypyllä 23 tuli kielto liiasta ennakoinnista. Alussa meinasin myös unohtaa radan, mutta sain jotenkin pelastettua. Tein ensin 4-5-välin poispäinkäännöksellä, joka kyllä toimi ihan hyvin, mutta kokeiltiin siihen myös persjättö. Se olikin paljon sujuvampi. Mietin molempia tutustuessa, mutta halusin tehdä treenin vuoksi poispäinkäännöksen. No, nyt tuli tehtyä molemmat onnistuneesti, hyvä niin.

Alun kokeilun jälkeen sitten taas koko rataa alusta. Ja tehtiin toinen nolla tänään, harvinaista herkkua! Kivaa, kun joskus sujuu eikä tarvitse takuta sen kummemmin missään. Tuli vaan hiki ja hengästys :) Kiitos Samulle kivoista treeneistä!

Tuittu jäi treenien ajaksi mummulaan (ja oli käynyt siellä naapurien kanssa lenkillä) ja Luu oli mukana turistina. Ikuisena opportunistina Luu ajatteli pääsevänsä treenaamaan kolmantena peräkkäisenä päivänä, yritti sitkeästi hilautua kentälle ja katsoi lopulta anovasti Pekkaa, kun ilmeisesti tajusi ettei saa minusta juoksukaveria...

Pihassa ennen lähtöä tehtiin tunnaria. Ensin beehoon istuminen ja maahanmeno palkatta. (Oli kehuista kiskomassa lelua mun taskusta...) Tunnari tiheähkössä ringissä, menin lähelle vahtimaan. Muistutin vielä sanallisestikin kapuloilla. Näyttikin tekevän hyvin ja huolellisesti, mutta nappasi oman viereisen! Korjauksesta vaan kehut. Sitten seuraamista palkatta ja uusi yritys. Ja uudella yrityksellä sitten hyvin. Hmmm, tästä on muodostumassa aika selkeä kaava...