Tiistaina käytiin Katin kanssa tokoilemassa tunnin vuorolla. Syyn kanssa ei saatu oikein mitään järkevää aikaiseksi. Alkuun taas seuraamista, joka on ollut ihan toimiva treenin aloitusrutiini. Sitten kokeilin kaukoja, mutta tuli taas tosi herkästi ääniä namiluopumisellakin. Pari liikkeestä maahanmenoa oli muuten ihan ok (mitä nyt oli aika jousilla maassa), mutta näissäkin pitää joka toiston jälkeen hinkuttaa melko pitkä pätkä pelkkää seuraamista, jos haluaa sen pysyvän missään ruodussa. Eli haastavaa saada liikkeenomaisia toistoja, joita Syy toisaalta tarvitsisi. Vikaksi hinkutettiin kosketusalustalle menoa lelu- ja kapulahäiriöiden ohi. Tässä tuli sitkeästi huutoa, mutta jatkettiin niin sitkeästi, että lopulta huutaminen jäi pois, vaikka oiskin ollut vähän vaikea mennä. Aika näyttää, toimiiko mun idea työstää tämä asia läpi... Itselle vielä muistiin, että nyt palkkasin joka toiston alustalle (luopumisen kautta) ennen vapautusta. Tätäkin pitää vähän testailla.

Keskiviikkona treenattiin eskarissa Hannan johdolla poikkarijuttuja ja erotteluja. Kaikki taisivat saada läksyksi ilman esteitä tehtävää kuivaharjoittelua, koska se oli aika vaikeaa :D Syynkin kanssa on tämmöisiä tehty tosi vähän, varsinkaan pentuaikojen jälkeen. Se lähinnä vaan kuumui ja yritti bongailla esteitä, mille mennä. Ja söi mun sormet, kun palkkailin namilla. Vikalla kierroksella edettiin kahdelle hypylle asti ja niillähän Syy sitten teki partiolaisena kerrasta oikein jokaisen tehtävän, jonka Hanna sille keksi :) Mutta ainakin sitä lähelletuloa voisi olla ihan hyvä joskus treenata. Näissäkin Syy lähti helpolla kaarrattamaan.

Syyn erottelutreeni

Torstaina tehtiin ennen tokoja lyhyt aksatreeni. Lähtöjä, keinua ja aata. Keinulla pysyi muuten aika kivasta, mutta tassut lipesi taas tosi herkästi liian pitkälle. Teinkin sitten korotetulla alastulolla muistuttaakseni. Treeni loppui toistoon, jossa hyppäsi heti alastulolta pois, joten tuli vissiin liikaa toistoja (kahdessa setissä yht. alle kymmenen...). Aalla teki yhden lennokkaan alastulon, muut pari ok.

Tokotreeneissä tehtiin aika paljon kaikkea muuta kuin tokoa :D Myös Inka oli just aksannut, joten meidän varsinaiset ryhmäläiset saivat ensin huilata ja seniorit pääsivät höntsäämään. Ehdin tehdä Luun kanssa ihan vähän rallya, kun se tikkasi namipalkatessa mulle kunnon vekin peukaloon ja piti lähteä laastaroimaan :p Hän vähän innostuu näistä harjoituksista, joissa saa paljon palkkaa.

Syyn tokotreeni kesti ehkä viisi minuuttia, mutta kun se oli tehnyt muutaman jutun viime aikoihin verrattuna poikkeuksellisen kivalla asenteella, niin en halunnut tehdä enempää :D Seuraamista, pari maahanmanoa, pitoa, kosketusalustaa helposti ilman häiriötekijöitä ja luoksarin jättö. Ihan alussa "orientoituessa" tuli vähän huutoa, mutta muissa jutuissa ei yhtään! Huojentavaa, että vaikeammat kosketusalustatreenitkään eivät ainakaan nyt heijastuneet tähän helppoon versioon.

Lauantaina tokoiltiin ensin Katin kanssa. Luukin teki ihan kaksi settiä rallyjuttujaan :) Jatkettiin takapäätreenejä oikealla (mm. joskus opeteltu peruutten kiertäminen tähän suuntaan oli ihan hukassa) ja kokeiltiin merkille lähettämistä. Vaikka kentällä ei ollut käytännössä muuta kuin se tötsä viistosti vasemmalla, niin tokokoira ampui suoraan eteenpäin - monta kertaa :D No, sitähän sille on vuosikausia toitotettu.

Syy oli taas aika raskas, mutta saatiin jotain tehtyä. Alkuun taas seuraamista ja pari maahanmenoa. Jälkimmäisissä on ollut nyt ihan järkevää toimintaa, kop kop! Sitten tehtiin kiertoa hyppyjen ohi. Tässä tuli ekat huudot jo ennen hyppyjen lisäämistä, siinä vaiheessa, kun Syy oli jo palaamassa kierrosta... Päästiin kuitenkin kokeilemaan hyppyjenkin kanssa ja vaikeuksien kautta voittoon siinäkin.

Pitkästä aikaa otettiin mukaan myös pientä kokonaisuutta, seuraamista, pito ja luoksarin jättö. Seuraaminen oli levotonta, pidossa ei ensin ottanut oikein (mutta piti sitten) ja luoksarin jättö oli ihan perus, siitä sitten lopultakin lelu.

Tästä jatkettiin agivalkun kanssa ison kentän treeneihin. Tehtiin kahdesta vaihtoehdosta helpompaa hyppäriä ja se sujuikin aika kivasti! Rata meni parissa pätkässä hyvin ihan kerrasta, vain töksähdys poikkariin, jota halusin testata radalla. Tehtiin kepit vielä erikseen ilman verkkoa ja yritettiin verkon kanssa kovemmalla vauhdilla, mutta sen jälkeen alkoi tulla ongelmia. Lopulta (10 min treenipätkässä) tehtiin rataa vielä alusta, mutta alkoi tulla virheitä, eikä kepitkään onnistuneet enää kuin verkolla ja helpotettuna.

Toisella kierroksella tehtiin puomia, kun oli mahkut saada tilaa molempiin suuntiin. Päästiin kivasti treenaamaan sellaista jatkoa, joka ei pikkukentälle mahdu. Syy irtosi viskiin ihan kivasti! Kaikki osumat jäivät aika ylös. Taisi tehdä suunnilleen kaikki neljällä laukalla ja saisi niin venyttää ekoja laukkoja pidemmälle.