Tokoiltiin tänään Maijun ja Lean kanssa Tallilla. Reilu tunti aikaa ja vähän loppui kesken... Käytiin ennen treenejä lenkillä, joka vähän venähti, kun jäätiin laavulle sammuttamaan jonkun retkeilijän jälkeensä jättämää nuotiota. Siellä se roihusi iloisesti...! Olisivat nyt vielä jättäneet vaikka muutaman ilotulitusraketin siihen viereen ;)

Luu teki yhden setin kokonaan palkatta. Tai siis sai se lopuksi palkan, kaikesta huolimatta.

Idari, M-I-S. Eka käännös oikealle (taas!) tosi huono, uusin ekalta suoralta. Asennot ok. Ja loppuseuruu, jonka menin päin seinää.

Ruutu, tarkoitus pysäyttää ennen ruutua ja tehdä loppuosa siitä. Tässä piti vähän hinkuttaa alkua ja merkkiä, jossa seisoi aluksi ihan kallellaan. Välillä ihan kyllästyttää käyttää näihin niin paljon aikaa ja energiaa, mutta pakko jaksaa olla tarkka. Ruutuun ei pääse, jos sitä ajattelee liikaa, piste. Vaikka se niin kovaa hänen nimeään huutaakin... (Mistä tulikin häiriötreeniaihe mieleen, hmmm... ;) ) Pysähtyi normityyliin viiden metrin viiveellä, mutta sitten ei pysynyt seisomassa...! Ihan pokalla hytkyi ja lähti ruutuun kehuista ja jopa ihan hiljaa odottelusta! On se vaan aika sitkeä otus noiden päähänpinttymiensä kanssa. Lopulta saatiin tehtyä loppukävely. Sivulle tuli nätisti.

Seuraavaksi tunnari. Arvasin, että saattaa olla vaikea tuon ruutusäädön jälkeen, kun ei ollut päässyt purkamaan palkkaankaan. Kapulat oli sikinsokin. Meni ihan väärällä mielentilalla ja sahasi. Palautuksessa saatiin aikaiseksi puremistakin. Muutaman keskeytyksen jälkeen saatiin lopulta paremman näköinen suoritus, jossa nosti oman heti kohdalla. Palautukset menevät oikeaan suuntaan, mutta vähän vinoon tuli edelleen.

Hyppynouto muovikapulalla. Oli alussa aika kiva, joten pääsi heti noutamaan. Sivullekin ihan ok. Kohta pitää ottaa taas metalli kehiin.

Luoksetulon alkua. Tässä unohtui taas tuijottelemaan tyhjyyteen ja jouduttiin uusimaan pari kertaa. Jätössä kävelin vähän matkaa ja palkkasin.

Tehtiin vielä kaikki yhtäaikaa.

Luoksetuloa kierrolla. Sivulletuloja ja stoppeja. Stopit ok, niistä takapalkka reilulla viiveellä. Sivulle vähän kaikkea. Mutta en ehkä vaan saa sitä ennakointia pois.

Ohjatun palautuksia merkin kanssa. Läähätti ja piti kapulaa huonosti! En oikein saanut korjaamaan, enkä halunnut tapella.

Muuta ei sitten ehdittykään.