...vuosi 2012. Nimittäin hyviin tokoihin :) Oltiin Luusterin kanssa ennen pimeää ja paukkuja taas tuolla eilisellä pläntillä. Tehtiin melkein samat jututkin.

Ensin kaukoja. Kisamaisella aloituksella, mutta vähän lähempää. Aluksi jotain mokia, mutta lopulta jopa hyvä S-I! Näitä ei hinkattu nyt enempää.

Sitä ohjatun palautusta, sorvatulla taas. (Mun ohjatun kapulat on autossa... :D) Heti merkin kautta, ensin vasen, sitten oikea. Skarppasi ja teki molemmat hyvin, jes! Oisko alkanut miettiä...? Läheltä vielä pari palautusta ja sivullesiirtymää.

Tunnari. Yhdeksän kapulaa harvahkossa rivissä, oma neljäs vasemmalta. Meni aika lujaa ja huolettoman näköisesti, mutta liirasi ekoille kapuloille ja alkoi nuuskia niitä tarkasti. Nosti oman heti! Vähän vilkaisi loppuriviä, mutta lähti kuitenkin tuomaan :)

Luoksetuloa, pohjakin kun oli sopivan pehmeä ja liukas. Ensin stoppi kisamaisesti, steppasi liikaa. Moitteet ja uudestaan. Uusinnalla vähän vartaloapua mukaan, nyt ihan ok. Tästä kehut ja liike loppuun asti. Sitten vielä yksi läpijuoksu vauhtipalkalla (tuli hyvää ja tasaista laukkaa) ja yksi stoppi palkaten.

Loppuun seuraamista. Palkkailin aika paljon hyviä lyhyitä pätkiä. Myös askelsiirtymiä tehtiin. Jo muutama päivä treeniä auttaa, tasaantuu koko ajan.

Treenin jälkeen haettiin Tuittu sisältä ja käytiin remmikävelyllä. Alussa pientä vääntöä, mutta koko loppulenkin Luu käveli nätisti remmi löysällä :) Ehkä nämä remmilenkitkin muuttuvat vielä jonain vuonna nautinnollisiksi :D