Sunnuntai olisi mennyt ihan koomatessa ja palautuessa, mutta käytiin kuitenkin Syyn kanssa hallilla treenaamassa. En yhtään muista että mitä, mutta tokoa tehtiin :) Ja oltaisko tehty niitä wrappeja siivekkeellä.

Maanantaina sitten taas aksaa. Tehtiin kahden mutkaputken ja hyppyjen kuviolla vähän irtoamista ja ohjauksia :) Suoraan meno oli Syylle vaikeinta, mutta ennakoiviin valsseihin se reagoi hyvin ja wrapit menivät tosi hienosti.

Omatoimisina / kotiläksyinä oli jalkojen pujottelua ja nenätargettia.

Tokoissa aloitettiin Luun kanssa PM-kisojen liikkeillä. Ensin siis luoksetulo kokonaisena ja sitten ruutu. Ja sain kuin sainkin Luun ennakoimaan tässä maahanmenoa! Ja ihan helposti. Tajusin nimittäin samalla semmoisen ihan idiootin seikan, että pysäytän sitä treeneissä erittäin harvoin, kun annan sen mennä oikeaan paikkaan itse. Sitten kun huudan pysäytyskäskyn, se hosuu ja tekee jonkun asennon. Toki koiran pitäisi kuunnella aina, mutta eipä tämä olisi ensimmäinen liikkeen osa, jossa Luulla menee vähän autopilotti päälle ;) No, onpa ainakin helposti treenattavissa!

Tehtiin ruudun eteenmenoa vielä erikseen.

Sitten ohjattu. Jotain hämymerkkejä kapuloiden lähellä. Tämän taisi tehdä ihan hyvin.

Pikkukierroksella ensin zeta, joka aloitettiin kehän reunasta. Nyt ei mokannut asentoja, mutta maahanmeno taisi olla ensin huono.

Kaukoja taas kierron kanssa. Seiso-istukin on menossa parempaan suuntaan :)

Tunnari seinän viereen, ei kai muuta ihmeellistä.

Loppuun pätkä seuraamista. Oli jotenkin tosi huono, mutta ei sentään äännellyt.

Paikallaolot tehtiin kahdessa rivissä selät vastakkain. Nämä ok.

Tiistaina oli Syyn tokovuoro. Samoja vanhoja juttuja tehtiin, paitsi ruutua "taas", olisiko ollut toinen kerta. Ensin lelulle, joka näytettiin ja sitten salaa jätetylle. Vähän hyppi etunauhan yli, mutta muuten hyvin :)

Ja keskiviikkona oli Luun aksat, mutta vähän erilaiset, kun vietettiin pikkujouluja ja kisailtiin.

Luu pääsi loistamaan gambler-henkisessä kisassa, jossa se ei tiputtanut edes yhtään rimaa :) Saatiin kerättyä eniten pisteitä minuutissa.

Toisena koirakisana oli rata, jonka suorittamiseen arvottiin eri tehtäviä. Toiset olivat vähän helpompia kuin toiset :D Itse arvoin sitten peruuttamisen, eli piti ohjata koko rata peruuttaen. Oli aika mahdotonta. Ja uskomattoman vaikea hahmottaa suuntia takaperin, en osannut kääntyä valsseissakaan oikein päin! Saatiin kokeilla vielä toinen kierros omavalintaisella haasteella. Kokeiltiin rajatulta alueelta ohjaamista, mutta siinäkin rata oli ehkä turhan haastava alueen kokoon nähden :D

Sari koosti pippaloista hienon videon :)