Tänään käytiin Lean kanssa Tallilla treenaamassa tokoa. Luu teki kyllä myös kontakteja. Ja ehkä koirat vähän juoksetelivat peräkanaa putkeen...

Luu aloitti tokoilut. Ensin muutama seuraamispätkä. Alussa vähän valui eteen ja sain huomauttaa muutaman kerran. Nappasin ja ärähdin jo tiukemminkin, kun ei musta oikein enää vastaa siihen hihnapalautteeseen. Loppupätkät tuntuivat kuitenkin paremmilta.

Sitten ohjatun merkkiä. Lea liikkuroi alun ja vei kapulat, mutta tehtiin siis vaan merkille menoja. Ei kauheen hyviä. Kyllä se joka kerta päätyi merkille, mutta haaveili kapuloille ja meni vähän sinne päin. Teki monta sellaista, että roiskaisi ensin pitkäksi ja korjasi sitten takaisin päin. Palkkasin kuitenkin oikeat paikat.

Hyppynoutoa samaan tapaan kuin tiistaina. Ihan pientä kalahdusta noston yhteydessä, mutta viimeaikaisiin ongelmiin verrattuna todella hyvin teki. Vika tehtiin muuten kisamaisesti liikkuroituna, mutta otin niskasta kiinni ja hetsasin liikkurin "käskyn" jälkeen.

Sitten tunnari. Luu läähätti kovasti. Rivi, oma toinen oikealta. Haisteli pitkään, mutta maltilla. Lea sanoi, että käytti yhtä vähän suussa, itse en huomannut. Tuli tässä yksi päivä mieleen, että Luuhan on nenäpunkkilääkityksellä. Ehkä sillä ei hajuaisti toimi parhaalla tavalla, kun on nyt haistellut tunnarissa normaalia pidempään...?

Lopuksi kaukoja takapalkalla. Ekoja nousuja ja tekniikkaa vähän lähempää. Ei mitään ihmeellistä.

Sitten tauon jälkeen niitä kontakteja. Tehtiin koko puomia laatikon kanssa. Positiivista oli, että korjasi virheen jälkeen, kun annoin tiukahkoa palautetta. Teki siis seuraavan oikeasti ajatuksella! Mutta parin toiston jälkeen sekin ajatus aina unohtui... Onnistumisprosentti ehkä luokkaa 70 %. Tein muutaman esteen perään radanomaisesti.

Sitten testailtiin sitä aata. Ekat meni hyvin, Luu osui joka kerta ihan selvästi kontaktille. Mutta sitten sain sen tulemaan kontaktista yli, kun vedätin ja otin sivuetäisyyttä :( Eli laatikkotreeniksi taitaa tämäkin sitten mennä.

Tuittu höntsäili jotain pientä. Yritti tehdä myös tunnaria, mutta siitä ei kyllä tullut yhtään mitään. Tuittu vaan karkasi puomin alastulolle, jossa oli Kinan nakkikippo. Sittenkin, kun siellä oli enää ollut Kinan nakkikippo... Tulihan se omakin noudettua, kun en antanut periksi.