Vähän käytiin lähikentällä tokoilemassa, vaikka kaikkia tuntui vähän laiskottavan. No, ainakin mua ja Tuittua ;) Aurinko paistoi ja oli tosi kuuma. Meinasin kuolla treeniliivin kanssa, joten oli pakko jättää se pois.

Luun kanssa alkulämmittelyksi vähän kaukojumppaa. Pitäisi muistaa palkkailla seisomisia vasemmalla kädellä. Palkkaan lähes aina oikealla ja välillä huomaa, että Luu meinaa kallistua siihen suuntaan. Toki vain näitä yksittäisiä vaihtoja tehdessä, kun palkkaan kaikkia vaihtoja.

Sitten sitä ruutua ilman nauhoja. Nyt teki jo ihan kivasti paikanhakuja. Muutamia mokia, mutta pääasiassa hakeutui oikeaan paikkaan - järki mukana. Ei siis pahasti aivotonta säätöä. Mutta merkiltä lähettäen (menin itse lähelle ruutua) ei vaan pysty tekemään kunnolla. Nyt meni sentään pääasiassa juuri ja juuri keskelle, palkkasin ne parempaan paikkaan. Tekisi mieli kyllä vaihtaa kriteeri niin, että koko koiran pitää olla keskilinjan takana. Nyt on riittänyt takajalat ja se ärsyttää mua :D

Vähän vielä seuruuta. Tosi kivasti pystyi tekemään, vaikka oltiin hinkattu ruutua aika pitkään ja oli ihan läkähdyksissä :) Ensin taas pidempää pätkää, sitten muutamat askelsiirtymät. Niissä jotain ihan pientä epätarkkuutta.

Tuittu teki vähän seuraamista. Tuittu oli tosi kuumissaan (oli taas pitkästä aikaa kuuma ilma), joten ei tehty paljon. Sitten ruutua. Lähetin suorilta jostain about voittajan matkasta. Meni vähän löntystellen (löysää laukkaa), ja pyöri vasemmassa reunassa, mutta päätyi takasivusta sisälle ruutuun. Kehuin, kutsuin pois ja lähetin uudestaan. Nyt meni lujempaa, suorempaa ja keskelle ruutua, vähän eteen, mutta se kelpaa.

Tuittu teki myös tunnarin. Taas aika hyvä. Nyt en kehunut oman nostosta ja sääti vähän palautuksessa, tiputti kapulan kerran matkalle. Toi sen kuitenkin sivulle asti. Otin vielä uuden palautuksen heittämällä kapulan sinne väärien viereen. Nyt teki paremmin.

Luukin teki vielä tunnaria. Kapulat ringissä. Ekalla haisteli ringin läpi ehkä pari kertaa, meni siis omasta kerran yli. Kehuin tuonnista, mutta palkkasin vasta eteentulosta. Toisella laitoin kapulat lähekkäin, keskeltä melkein kiinni toisiinsa. Nyt nosti nopeasti yhtä väärää, seuraavaksi oman. Ehdin kuitenkin huomauttaa ja tiputti oman. Vein sen takaisin ja otettiin uudestaan. Nyt meni varovasti ja kiersi taas ensin kapuloiden ulkopuolella. Haisteli huolellisesti ja nosti oman. Kehut ja palkka eteentulosta.

Treenien jälkeen Luu pääsi uimaan vielä toisen kerran tänään :)