Lauantaina Mari oli kouluttamassa toista kertaa meidän piirin nuorten koirien tokorinkiä. Nyt oltiin tutussa paikassa oman hallin ulkokentällä. Sääkin suosi!

Keskityttiin Syyn kanssa nyt pariin teemaan, seuraamiseen ja noutoon. Seuraamisessa asenne on parantunut tosi paljon ja teki nyt liikkuroitunakin ihan kivasti. Muutama herpaantuminen, joiden korjaamiseen vastasi hyvin. Keskityttiinkin edistämiseen ja mietittiin puuttumista tähän helposti vähän epämääräiseen kriteeriin. Syyn kanssa pitää kuitenkin mennä niin mielentila edellä, joten tämmöiset on aina vähän haastavia. Nyt se tuntuu kyllä ottavan korjaamiset tässä ihan hyvin. Juoksua yritettiin tehdä, mutta ei oikein päästy siihen asti, kun treenin edetessä alkoi punkea kävelyssäkin. Mutta on meillä nyt keinoja tähän, pitää vaan vähän kiristää taas ruuvia kriteerin suhteen.

Pidossa räki kapulan heti, kun olin juuri kehunut tämän edistymistä :D Uusinnalla teki sitten nykyisen tasonsa mukaan. Lisäksi katsottiin noudon palautusta, joka mun pitäisi uskaltaa ottaa ohjelmistoon. Koitettiin ensin helpottaa sivulletulokulmaa, mutta tää olikin Syystä vaikeampi... :D Edestä onnistuikin paremmin, joten kai näitä sitten pitää vaan alkaa treenata. (Lisäksi treenilistalle ihan osaamisen laajentamiseksi sivulletulot myös takaa!)

Loppuun Syy sai juosta kerran ruutuun. Meni tosi hyvin ja suoraviivaisesti hyvään paikkaan hakeutuen :)

Paikkiksia tehtiin aikaisemmin ennen Syyn omaa vuoroa. Kuten vähän epäilinkin, oli tässä vaiheessa turhan paljon kierroksia, eikä malttanut kovin hyvin. Tehtiin ihan helppona ja palkkailin ihan lyhyistä hyvistä hetkistä. Tuota platsia nyt ei olla muutenkaan päästy tekemään porukassa juuri yhtään.

Luulla oli vähän tylsä päivä, vaikka se joka kerta lenkille mennessä ja takaisin tullessa hakeutui toiveikkaasti treenikentän portille. Sen päivän kohokohta oli kyllä aamulla, kun lenkille lähtiessä vastaan tuli yhtäaikaa sekä Kati että Mari! :)