Maanantai ja paluu arkeen. Hiukan kyllä viikonloppu painaa ja väsyttää. Illalla valkkuryhmän tokoilut.

Luu teki ensin idaria. Käveltiin ensin zeta läpi ilman asentoja. Ei ennakoinnut. Seuraaminen kyllä keuli. Sitten asennot, I-M-S. Kaikki hyvin, seisominenkin (mitä viimeksi hinkattiin) oli kuulemma erityisen hyvä.

Sitten lempiliikettämme seuraamista. Ahistaa kyllä tällä hetkellä ihan sikana. Tehtiin ensin ilman häiriöitä ja sitten lelujen heittelyä. En saanut Luuta missään vaiheessa seuraamaan kunnolla. Kyllä se mukana roikkui, mutta ei pitänyt edes kunnolla kontaktia vaan roikotti päätä ja tuijotteli johonkin etuviistoon. Pätkittäin se oli jopa oikeasti stressaantuneen oloinen ja nuoleskeli huuliaan... Leluista häiriintymisestä pääsin huomauttamaan pari kertaa ja niiden avulla saatiin jotain hyvin pientä skarppaamisen tapaista esiin.

Sitten heti perään tunnari. Oli seuraamisessa ahdistusta tai ei, mutta tunnarissa siitä ei näkynyt häivähdystäkään. Nosti oman hienosti heti sen kohdalle päästyään.

Loppuhöntsäilyissä ensin kaukojen tekniikkaa Cuzin kanssa. Tarvitsisin kyllä apparin katsomaan takajalkoja, kun kaukaa en vaan näe kunnolla silloin kun Luu tekee vaihdon nopeasti. Nyt pidensin matkaa pisimmillään reiluun 15 metriin.

Sitten hinkkausta metallin kanssa. Tehtiin vähän kaikenlaista. Pitoa juoksennellen, puomia ja keinua kapula suussa, vinon luovutusasennon korjausta ja muuta lähellä nyhräämistä. Läpyjä ei pystynyt antamaan kapula suussa! Noita lähellä tehtäviä juttuja pitäisi kyllä tehdä, koska ne ovat Luulle vaikeita. Niissä on vaan riski, että metallista iskee taas niin totaaliällötys, että olen vähän arka kokeilemaan... Ihan hyppynoutonakin tehtiin. Siinä oli jotain kalistelua ja pari kertaa sylkäisi kapulan pois.

Lopuksi Luu sai kerrata keinua ja puomia laatikolla. Keinutreenin yhteydessa treenattiin myös lähtöä. Palkkailin namilla ja sainkin jo parilla toistolla asennetta paranemaan. Luun ryhti alkoi jopa hienosti nousta odottaessa :) Keinua tehtiin muutama kerta, ihan hyvin.

Puomia mentiin sitten enemmän vauhdista. Ensin vaan lähetin itse paikalleni jääden. Näissä tuli yksi virhe, josta lyhyt jäähyrangaistus. Sitten tein kunnolla hetsaten ja itse vierellä juosten tai vedättäen. Näin saatiin vissiin parikin mokaa aikaiseksi, mutta sitten alkoi tehdä tosi hyvin, vaikka yllytin ja provosoin.