SM-viikonlopun jälkeen on lepäilty. Syylläkin on taas riittänyt unta Ruutana-viikonloppunsa jälkeen :D

Kauhea hinku on kuitenkin nyt treenata Syyn kanssa aksaa ja saada paikallaan junnaavia asioita edistymään. Torstaina jäätiin tekemään estetreeniä koulutusten jälkeen. Tehtiin keppejä, pussia ja keinua erikseen ja pienessä radanomaisessa pätkässä. Kepeillä on edelleen aina aluksi haparointia, mutta kun alkaa sujua, sujuu! Vedättämistä Syy ei vaan oikein vieläkään kestä, pitäisi päästä treenaamaan apparin kanssa. Sen sijaan radan jatkaminen keppien jälkeen oli ihan helppo nakki. Pussista irtosi hienosti eteen. Keinulla on havaittamista pientä raivoamista ja keinun puremista... Lisäksi tehtiin aata ja puomia. Ensin mainittu on paljon paremmalla mallilla... Puomi on kyllä sellainen suo, että jossain vaiheessa varmaan kyllästyn ja meen vaan kisoihin :D

Juhannus käynnistettiin perjantaina tietty treeneillä. Molemmat pääsivät tekemään tokoa ja aksaa.

Syylle taas vähän alkuja, joissa olikin tosi kiva :) Sitten tehtiin kaikkia alokasluokan liikkeitä. Kaukoissa teki taas istumisen paremmin, kun jätin istumaan ja käskytin ensin maahan. Maahan jätettynä vaan jumittaa ja tekee huonolla tekniikalla. Pidossa räki taas ensin kapulaa, se ei vaan opi sitä ikinä. Nouto sen sijaan sujuu, toki vieläkin ilman sivulletuloa (koska pito...). Loppuhuipennuksena Syy sai tehdä taas muutaman pallonheitto-eteenmenon. Tää on sen mielestä kyllä paras harjoitus!

Luun kanssa ensin luoksarin loppua ja koko liikettä. Edelleen se pa jää tosi helposti inan vajaaksi, voi ärsytys! Korjaantuu kyllä sitten, mutta jotenkin pitäisi saada se ekakin toisto onnistumaan. Kiertonoutoa tehtiin nyt kokonaisena. Tässäkin eka palautus vajaa, sen jälkeen paremmin. Ohjatun nostoja otettiin lyhyemmillä matkoilla, tässä nosti oikeankin heti oikein.

Aksassa Syy teki ensin pätkiä radasta. Kokeiltiin ensin keppejä erikseen, mutta jyrkkä umpikulma oli sen verran vaikea, että ei yritetty samaa radalla. Aa sen sijaan yhdistettiin jo pieneen ratapätkään :) Yksi haastavampi in-in-ohjauskin saatiin onnistumaan, kun muutama kerta yritettiin. Muutenkin meni mukavasti. Toisessa setissä sitten puomia (maton kanssa tällä kertaa). Nyt kokeiltiin vaan kunnon vauhdilla, mutta aika huonosti saatiin osumia. Muutama super, mutta suurimman osan meni yli.

Luukin sai tehdä vähän samaa ratatreeniä. Sen kanssa kepit sujuivat miten vain, mutta samaa in-in -ohjausta en edes yrittänyt. Ja käännöksissä saa kyllä tehdä hommia moninkertaisesti Syyhyn verrattuna :D Niin on molemmilla vahvuutensa ;)