Sunnuntaina tokoiltiin Katin ja Lotan kanssa Tallilla. En ollut oikein suunnitellut, mutta tulipahan jotain tehtyä.

Alkulämppänä tehtiin vähän merkinkiertoa ja siitä luoksetuloa ja stoppeja. Taisi kerran mennä istumisen maahan tai jotain. Ja sitten idarin seuraamista merkkien ympäri kiertäen.

Liikkuroituna seuraamista. Jotain pientä taisi olla, mutta muistaakseni tuntui aika tasaiselta...?

Ohjattua. Vaihteeksi taas lelu merkin takana. Molempien puolien nostot verkoilla. Viritettiin vasemmalle kaksi verkkoa, mutta ei lähtenytkään kiertämään, vaan kääntyi heti. Melkein olisi tehnyt mieli nähdä, miten reagoi, kun verkko vaan jatkuu ja jatkuu ;)

Tunnarissa semmoinen pitkä mutkitteleva rivi. Ei haistellut ekoja kyllä kunnolla, mutta oma tuli vastaan aika pian ja sen nappasi heti.

Tokalla kierroksella vaan ruutua... Ensin vähän merkkiä, sitten ruutuun. Olin laittanut pari hämymerkkiä matkalle, ja vaikka tästä suunnasta Luu on tehnyt niitä mokia, niin nyt meni suoraan ruutuun. Kati sitten ehdotti, että kierrätän ensin hämymerkin ympäri ja kokeilen uudestaan. Oli siis se iso merkki hämynä. No, tästähän riemu repesi, kun ei ollutkaan ihan niin yksinkertaista se kiertäminen :D Luu sinkoili vaan ruutuun ja muuta. Lopulta onnistui. Tehtiin sitten kerran vielä ruutuunmeno ja suoraan meni edelleen.

Tehtiin itseksemme vielä hyppynoutoa ja luoksetulon loppuja.