Kylmää ja märkää. Ihan kuin olisi loka- tai marraskuu, ei melkein toukokuu. No, ainakin vesisade sulattaa lumet. Ja onneksi mennään vielä hallikautta...

Tänään siis Luun aksatreenit. Tehtiin valkkuryhmässä treenattua rataa, jota en ollut itse tehnyt. Luu oli tänään paljon huonompi! Se tuntui keräävän kaikki viime aikoina säästellyt aivottomuudet samaan treeniin. Rimoja tippui ja se roiski aivottomia laakahyppyjä. Varsinkin päällejuoksuissa ei voinut hypätä sitten millään. Aalla himmaili ihan älyttömästi, etupalkankin kanssa. Putkijarru putkella 9 toimi välillä, mutta välillä jatkoi ihan pokalla edessä olevalle hypylle. Tuli kaikkia semmoisia juttuja, joita en vaan määräänsä enempää jaksa, ja meni jo hermotkin.

Oli siellä hyviäkin pätkiä. Keinusta ei tullut kertaakaan läpi, vaikka oli se kevyt versio ja vedätin. Kepit haki hyvin kovasta vauhdista ja pujotteli aina loppuun, vaikka jäin pituuden taakse. Hypyn 16 twistissä pysyi rima, kun vain sain sen muuten onnistumaan. Viski hypylle 17 onnistui. Vauhdikas kaarre keinulta putkeen onnistui, mutta hypylle 21 piti tehdä vastakäännös, muuten kaarrotti ulkokautta ohi.

Tokoa ei olla tänään tehty muuta kuin jotain pientä agien yhteydessä ja sitten vähän metallia. Kiitos Marille perusteellisista pohdinnoista Luun nosto-ongelmien parissa ;) Kyllä se siitä ratkeaa! Aamulenkin yhteydessä poikettiin lähikentälle metallin ja lelun kanssa. Tein muutamaa erilaista nostoversiota, ja kaikissa nosti kapulan oikein. Pari kertaa se oli jopa ihan pystysuunnassa, mikä on se vaikein. Muutama toisto tehtiin myös agihallilla, nekin hyvin!