Maanantaina oli fyssaripäivä. Nipsulla oli taas se oikea lapa tosi jäykkä, ihme homma. Täytyy muistaa sanoa Piiralle siitä marraskuussa. Rangassa myös jossain kohtaa jotain, unohdin jo. Luulla perussettiä, tokoniskaa ja semmoista, ei mitään isompaa. Jotain jäykempää kohtaa silläkin ensin vähän laseroitiin. Tuittukin pääsi lopuksi hetkeksi pöydälle, sekin oli aika jäykässä kunnossa. Aluksi yritti vaan hamuta nameja, mutta rentoutui sekin.

Nipsun hoidon aikana Luu veti omaa showtaan. Se kyllä tietää, miten saa kaikkien huomion ;) (Osaa toki käskettynä odottaa ihan rauhassakin, mutta vapaana mielellään säätää kaikkea pientä oheistoimintaa.) Elina sanoi, että se on eka koira, joka bongasi seinustalta semmoiset pienet muovikoirat. Se nousi etujaloilla pyörällisen tuolin päälle (joka tietty välillä luisti pois alta) ja nuuskutti niitä kovasti. Hassu. Soikeaa jumppapalloa se on yrittänyt purra monta kertaa, mutta sitä ei tietty voi sallia. Pelkään, että joku kertaa se ehtii lohmaista siihen reiän :D Tuittu taas mm. kaatoi roskiksen, kun yritti hamuta sieltä tyhjää Frolic-pussia... Jostain syystä me ollaan kyllä aina tervetulleita uudestaankin :D

Eilinen meni siis ihan huiliessa. Tänään käytiin Luun kanssa kuitenkin jo tekemässä pienet tokotreenit tuossa koululla.

Kaukoja pariin eri otteeseen. S-M ja S-I toimii kotona... M-I on (edelleen) nihkeä sarjan keskellä ja kerran jätti taas sen etutassun vajaaksi istu-seisossa.

Idaria lähinnä seuraamisteemalla. Tein kaikkea pientä jäynää mukaanotoissa, lähdinkin peruuttamaan tai tekemään sivuaskelia ym. Kyllä Luu näistä vähän tuntui skarppaavan. Alussa jäi yhden istumisen seisomaan, muuten asennot oikein. Tein asentoja myös eri kohtiin, kerran maahanmenonkin niin, että merkki jäi Luun tassujen väliin. Hyvin tippui silti.

Tunnaria. Pari palautusmuistuttelua vaan yhdellä kapulalla. Hyvin. Sitten rivi, oma kolmas oikealta. Hyvin lähti vasemmasta reunasta ja nosti heti kohdalla. Palautuskin hyvä.

Ohjatun palautuksia heitellen. Välillä hyviä, sekä edestä että takaa. Ja välillä huonoja, sekä edestä että takaa... Täytyisi varmaan hinkuttaa seuraamista ja jotain pikkukäännöksiä kapulan kanssa, kun se suussa Luun tuntuu olevan vaan jotenkin tosi vaikea hahmottaa, missä sen takapää menee.

Luoksetulon loppua kierrolla ja maasta. Olen niin huono! En vaan osaa reagoida niihin ennakointeihin tai liian hitaaseen vauhtiin. Kun tajuan, että Luu tekee väärin, jäädyn ja sitten keskeytän ihan tyhmästi. Tarkoitus olisi siis Marian oppien mukaan kääntyä poispäin koirasta. No, lähinnä sitten vaan vauhtipalkkailin nopeasti ;) Ihan hyvin Luu kyllä pääsääntöisesti tulikin.