Maanantaina valkkutokoissa yritettiin taas tehdä vähän kokonaisuuksia. Meni ihan hirveen hyvin! Olin jotenkin ihan pihalla ja meinasin missata oman vuoroni. Joku ystävällisesti huomautti siitä siinä vaiheessa, kun edellisen koiran aikaa oli minuutti jäljellä. En ehtinyt siis viritellä (=purkaa) Luuta yhtään. Kisamainen setti sillä valmistautumisella ei ollut kovin kaunista katsottavaa :p

Aloitettiin seuraamisella, jossa tuli ääntä. Monesti. Alussa siis, loppui toki lopulta, kun moista ei sallittu. Muuta ei jäänyt mieleen.

Ohjatussa vasen niin, että kapula oli Riitan jalkojen välissä. Luu ei nähnyt kapulaa ja yleisestä mielentilasta johtuen ratkaisi ongelman juoksemalla päättömästi. Piti ihan kunnolla käydä näyttämässä kapula.

Tunnarissa taisi olla jotain levottomuutta, mutta nosti ehkä oman kuitenkin heti kohdalla.

Suora luoksetulo taidettiin tehdä tähän väliin. Se ihan ok.

Ja vikana kaukoista vaan eka istumaannousu. Sekin ok.

Tehtiin loppuajalla vielä pätkä seuruuta. Nyt ei muistaakseni enää äännellyt, paitsi loppupalkkauksessa. Sitä sitten hinkutettiin vielä vähän.

Paikallaolot tehtiin kerrankin ihan täysmittaisina. Varsinkaan makuussa ei olla juuri treenattu kestoa. Nämä taisi olla ihan ok...?

Lopuksi jäi mukavasti aikaa ja tehtiin varmaan vähän kaikenlaista. Ainakin tolpankiertoa, jääviä ja luoksetuloa. En saanut Luuta stoppaamaan mitenkään hyvin, plääh.

Tiistaina treenattiin Katin, Maijun ja Katjan kanssa. Tehtiin kaksi kierrosta. Olin vähän migreenissä, enkä näköjään muista treeneistä paljon mitään.

Ensin kiertonoudon noutoja ja kiertoa erikseen. Tuli taas hyppyjen kautta ja välillä kiersikin oikein, mutta vajaalla matkalla edelleen.

Ruudun merkitöntä lelulle ja ilman. Tää ei kyllä tule toimimaan, en käsitä, miten saan koiran lähtemään tarpeeksi suoraan :p Ruudussa hyvä paikka, kerran sai mennä sinne.

Toisella kierroksella tunnaria. En yhtään muista, ehkä ihan hyvin meni.

Zetaa. Taisi jopa tehdä maahanmenon ihan hyvin...? Muuten asennot ok.

Ohjatussa ei mitään ihmeellistä. Kohta pitäisi ehkä kokeilla ilman apuja, vai koittaisko yllärinä vasta kokeessa?

Lopuksi kaukoja. Lopulta ei yhtään kisamaisesti, koska oli tosi levottomat takatassut ja meni ihan miten sattuu.

Paikallaolot jollain sovelluksella. Taisi jähmätä maahamenossa, jos oikein muistan.

Lopuksi tehtiin varmaan vielä ainakin lisää tolpankiertoa ja merkitöntä.