Tänään treenattiin sitten lähikentällä keskiviikoksi suunnitellut jutut.

Ensin luoksetulon osia. Maasta eteen ja sivulle. Kovin hitaasti tuli, tein muutaman eteentulon ihan läheltäkin, niissä on hyvä asenne. Sivuilletuloissa edelleen korjattavaa, mutta on ne parantuneet. Stoppeja kisamaisella jätöllä. Merkitkin oli, pitää itse treenata pysäytystä oikeassa kohdassa ;) Ekalla tuplakäsky, hyvin liirasi ja stoppasi ihan merkin viereen. Toka läpi. Kolmannella normikäsky, pysähtyi suht lyhyesti, mutta stepaten. Peruututin takaisin, uusinnalla pysähtyi paremmin, mutta stoppasin vähän lähempänä. Seuraavalla sitten uusi jättö, nyt pysähtyi hyvin normikäskylläkin! Pitää vaan uskaltaa tehdä ilman apujakin ja olla sitten vaan tarkkana kriteerien kanssa. Loppuun vielä yksi läpi. Läpijuoksuilla tuli vähän odottavasti, mutta tasaista ja ihan riittävää vauhtia.

Tunnaria. Laitoin kymmenen kapulaa riviin ja omaa eri kohtiin. Teki taas sitä kaarrosta ennen nuuskimisen aloittamista, mutta omasta ei mennyt kertaakaan ohi, vaan nosti heti kohdalla. Pari kertaa keskeytin, kun sahasi alkuriviä, eikä meinannut jatkaa pidemmälle.

Myös muutama palautus tunnarilla. Läheltä tuo hyvin, pitäisi vaan saada samaa asennetta kokonaisuuteen.

Ohjatun palautuksia, merkit ohjureina. Aluksi muutama hyvin, mutta sitten alkoi tulla merkkien yli ja siirrellä niitä. Loppuun taas muutama parempi. Hitaus vähän hirvittää, mutta pitää vaan luottaa siihen, että vauhti tulee takaisin.

Kaukoja, Muutama peruutellen, teki ihan täydellisen seiso-istun. Sitten kisamaisesti. Ei kyllä pitäisi tehdä yksin näin kaukaa ja lumella, kun en näe... Näytti edestä suht hyvältä, mutta kääntyi istumisissa vähän vinoon, joten luultavasti ainakin toinen tassu siirtyi. Ei myöskään tehnyt pomppaamalla niin kuin erikseen tehtynä. Maahanmenot oli kyllä hyviä, ne erottaa paremmin.

Vikana seuraamista. Pysähdysten perusasentoja hinkutettiin, paranee nekin. Hitaassa käännöspysähdyksiä ja normista suoria. Tein näitä eilen aksatreenien lomassakin ja alkoi selvästi hoksata ideaa.