Maanantain tokot aloitettiin Aronin valiokakulla. Nam, hyvää oli!

Sitten tehtiin paikallaolot. Istumisessa kävin palkkaamassa pari kertaa, mutta tähän pitää kyllä kehittää jotain. Makuussa meni hyvin alas, nousun otin uudestaan, kun ekalla nousi vasta viiveellä annetulla avulla...

Meitä oli seitsemän ja jakaannuttiin taas kahteen ryhmään. Oltiin Katin, Sannan ja Maijan kanssa. Luu aloitti. Meni kyllä kaikki taas niin putkeen, että.

Ensin kaukoja, alku liikkuroituna, mutta yksittäisiä palkkaillen. Lähinnä seiso-istua hinkkailtiin, jossa ei saatu vasenta takasta pysymään liimattuna. Tehtiin taas vähän liikaa ja lopulta Luu alkoi yrittää liikaa, jolloin sitä on ihan mahdoton saada mihinkään kuosiin. Luulla on se ongelma noissa kaukoissa, että se tekee ensin, ja ajattelee vasta sitten. Vaihdot ovat hätäisiä, eikä tekniikka vaan pysy kasassa noissa vaikeissa.

Ohjatussa teemana piti olla luovutusasennon suoruus. No, siinä tuli sitten kaikenlaista. Vasen vielä ihan ok. Narupallolla palkatessani sain silmääni ison hiekanjyvän (ehkä sitä voi sanoa jo kiveksi) ja sitä piti sitten kotvanen yrittää ronkkia ja huuhdella pois. Kun palattiin hommiin, piti tehdä vielä oikea. Luupa keksi, että hänen mielestään oikea tarkoittaa sitä, että lähdetään merkiltä suoraan eteenpäin keskikapulalle...! Joten hinkattiinpa sitä sitten hetki ja unohdettiin se luovutusasento.

Loppuhuipennuksena hetsaustunnari. Ekalla meni ja nosti väärän suuhun. Tästä torut ja takaisin. Tehtiin alku ja hetsaus kuitenkin uudestaan ja uudella yrityksellä malttoi työskennellä maltilla. Meni kyllä kapuloille ärsyttävällä banaanilla, oli vissiin pakko rauhoitella taas itseään.

Lopuksi tehtiin itseksemme seuraamista ja ruutua. Seuraamisessa perussettiä, vähän häiriötreeniä Intosta. Muuten kontakti pysyi hyvin, mutta Inton ruutuunmeno oli liikaa ja oli pakko luimistella.

Ruudun otin ihan peristeisesti, koska merkki-ruutuleikki on mennyt pari viime kertaa tosi hyvin. No, jäi heti siihen puoliväliin keikkumaan, oli joko liian edessä tai nippa nappa keskivälin takana. Ei vaan toimi, jos olen lähetyspaikalla, lähempänä meni heti paremmin. Lopuksi muutama paikanhaku läheltä, näissä myös jumitti sitkeästi. Näissäkin pidin katseen muualla ja palkkasin namilla myös ne, joilla päätyi oikeaan paikkaan korjailujen kautta. Menee kuitenkin paremmin ajatuksella.