Lämpimänä lauantai-iltana tokoiltiin Katin ja Annen kanssa Haikan kentällä. Otin Tuitun kanssa ensin pätkän seuraamista, ruutua, metallinoutoa ja tunnaria. Aikalisätauon jälkeen sitten vielä uudestaan tunnaria ja yhden ruudun.

Ruutuun olin vienyt palkan valmiiksi, eikä Tuittu nähnyt muidenkaan sinne menevän. Sillä ei siis ainakaan pitänyt olla etukäteistietoa ruudun sijainnista. Hienosti se sen silti bongasi, hyvä! Aiheutin itse hämminkiä kehumalla liian aikaisin, mutta ihan suoraan se oli ruutuun menossa :) Toinen lähetys luonnollisesti myös hyvä.

Metallia tehtiin karkuun juoksemalla sekä niin, että peruutin jo ennen noutokäskyn antamista. Näillä saatiin nostoon ja palautukseenkin parempi vauhti, mutta tein niitä lopulta liian monta ja Tuittu kypsyi :( Yksi tämmöinen olisi varmaan parempi määrä.

Tunnaristakaan ei sen jälkeen tullut mitään. Laitettiin vieraat kasaan ja oma piiloon kasan taakse. Tuittu kyllä bongasi oman, eikä välittänyt vieraista, mutta ei kyennyt tuomaan. Se mm. tiputti oman samaan kasaan vieraiden kanssa ja lähti tuomaan sitä, mutta jäi matkalle makaamaan... Tässä vaiheessa siis pistin koiran autoon huilitauolle.

Tauon jälkeen tunnarikin alkoi sujua, hapuillen, mutta koko ajan parantaen. Tehtiin vielä myös yksi ruutuunlähetys tyhjään ruutuun. Muuten hyvä, mutta pysähtymiseen tarvittiin kaksi käskyä, kun Tuittu jäi pyörimään ja todennäköisesti etsimään kippoa.

Vaihdeltiin vähän koiriakin. Tein Tantsun kanssa seuraamista, ruutua ja luoksetuloa. "Pientä" epätarkkuutta ja kommunikaatio-ongelmia, mutta oli se aika ihku. Katikin teki Tuitun kanssa seuraamista. Tuittu piti kontaktia tosi täpäkkänä :) Vaikkei Katilla ollut Froliceja erikoisempaa, niin Tuitun mielestä kaikkien muiden namit on vaan jotain ihan mieletöntä.