Käytiin ennen valkkutokoja taas Maijun kanssa metsälenkillä, tällä kertaa sillä puolitoistatuntisella. Treeneihin mennessä oli jo nälkä, eikä kukaan ollut kisannutkaan :p

Tehtiin paikallaolot alkuun. Ok molemmat.

Luu teki kolmantena. Ensin kaukoja tassuista pitelyllä. Hyvin, ei kuulemma yrittänytkään liikuttaa.

Tunnarissa toiveena joku tiheä rivihkö. Miinu teki kaksi vierekkäistä riviä, joissa kapulat päistään kiinni toisissaan. Luu ei mennyt hämyyn, vaan aloitti vasemmanpuoleisesta rivistä ja nappasi oman sieltä heti kohdalla. Palautukset on ehkä hidastuneet...?

Ohjatussa ensin palkka merkistä (lelulle vapautus vasta merkillä) ja molempien puolien nostot verkkojen kanssa. Vasen jopa ihan nätti. Oikealle lähti ensin kohti keskimmäistä tai ruutua, mutta korjasi linjan ihan naama pokerilla oikealle. Näytti siis siltä, että ois muka tiennyt koko ajan, mihin on menossa :D

Vielä seuraamista. Miinu liikkuroi kaikkea tosi vaikeaa, missä sähläsin itse ja tartutin levottomuutta toki koiraankin. Joka sekään ei ihan parastansa pistellyt, vaan nihkeili varsinkin vasemmalle käännöksissä.

Hetki jäi vielä loppuun aikaa. Oltiin laitettu luoksetulon merkit viistosti kentän poikki kohti ruudun merkkiä. Ruutu ei kuulunut tänään suunnitelmiin, mutta halusin kokeilla, meneekö hämyyn. Ensin siis suora luoksetulo, sitten ruutu. Ei mennyt näin helppoon, mutta ruudussa kyllä valui pitkäksi. Tassut oli kyllä nauhan sisäpuolella, mutta nauha oli puoli metriä takarajasta yli... Sitten uusintaa pysäyttelyjen kautta (ei muuten mennyt maahan ekalla käskyllä, mutta en alkanut vääntää...), jolloin pysyi sisällä.

Luu on muuten alkanut mennä ruudun merkille välillä (kuten tänään) oikean kautta. Sehän on tässä aina saanut valita, ei siis ole opetettu ainakaan tietoisesti jompaakumpaa. Vaan AINA se on mennyt vasemman kautta (kuten kiertää kapuloillekin). Hassua.

Tehtiin myös hyppynoutoa, jossa käännyin palautuksessa vinoon. Aluksi tuli miten sattuu, mutta sitten alkoi vähän katsoa. Kun käännyin täysin selin, tuli väärinpäin mun oikealle puolelle. Onhan se varmaan vähän vaikea hahmottaa, miten päin ohjaaja on ;) Siinä kun katselin ihmetellen, niin pakitteli muina koirina oikeaan paikkaan.

Loppuun parit luoksetulon loput ja se oli siinä. Loppulenkki tehtiin metsikössä, koska yhdeksältä oli vielä ihan valoisaa!