Launtaina vietettiin Maijun ja Riitan kanssa piiiitkä päivä Kuopion valintakoereissussa. Kun aamuyöllä kömpi ylös muutaman huonosti nukutun tunnin jälkeen, niin hetki piti taas etsiä niitä omia motiiveja tähän koiraharrastukseen ;)

Oltiin perillä hyvissä ajoin, ja omaa vuoroa numerolla 23 saikin odottaa tovin jos toisenkin. Järjestelyt sujuivat oikein hyvin, vaikka kokeen hidas käyntiin saaminen meinasi turhauttaa. Oli kuitenkin kiva, että ensimmäisinä lähtevillä oli heilläkin hyvin aikaa valmistautua omaan suoritukseen. Paikallaolot tehtiin aamulla alta pois ja yksilöliikkeet sitten putkeen, mutta kahteen kehään jaettuna.

Istuminen 10/10

Makuu ja luoksetulo 9/10 - Olisiko jäänyt inasen vinoon? Jännitin paikkiksia jostain syystä ihan kamalasti! Luu oli näissä nyt kuitenkin ihan rennosti, eikä koomaillut.

(tauko, Mäkkäriä :D)

Kehä 1 (Tommi Varis):

Zeta 9 - Huono aloitus. Luu meni nihkeään mielentilaan, enkä saanut sitä siitä enää hyväksi. Seuraaminen oli ihan kamalaa, mutta teki asennot. Maahanmenoa ei oikein, mutta muuten ok. "Suora maahan ja istuminen. Seisominen ok. Olisin toivonut hiukan terävämpää seuraamista. Ajoittain lievästi jätättää."

Kaukot 7 - Pelkäsin, ettei tee mitään, kun oli tuollainen, eikä ollut edes mitään juoksujuttua välissä. Siihen nähden ihan hyvä. Tahmeat, mutta puhtaat vaihdot, istu-seisoon tuplakäsky. Tajusin onneksi vaihtaa käskyn, hopilla ei olisi noussut varmaan ollenkaan... "1 x ylim. käsky. 1. istuminen ja viim. maahanmeno olisi voineet olla terävämpiä. Asennot kuitenkin puhtaat eikä siirtymää."

Seuraaminen 9 - Tämä tuntui huonolta ja seilaavalta, saatiin kyllä liikaa pisteitä. "Pakki ok. Seur. paikka hyvä paitsi ihan hetkittäin käy takana. Ehjä kontakti. Suorat p-a:t."

Kiertonouto 9 - Lähti jotenkin ihmeellisesti mutkitellen, ei varmaan lähdössä fokusoinut tötsälle. Muuten ihan ok. Tässä teki palautuksen vielä ihan kivasti, vaikka vissiin jäikin inasen vinoon. "Eteneminen merkille ok, mutta voisi olla suoraviivaisempi. Loistava stoppi ja palautus. Loppu p-a lievästi vino."

Kehä 2 (Anne Nokelainen):

Ohjattu 9 - Vähän hitaasti merkille. Nosto sen sijaan Luuksi suht siisti, yritti jopa kääntyä ;) Palautus taas kamala, jäi tosi vajaaksi. "Luovutus saisi olla tiiviimpi. Vino loppuperusasento."

Tunnari 8,5 - Rivi, oma eka vasemmalta. Luu aloitti rivin päästä, mutta alko haistella ehkä vasta toisesta, joten missasi oman. Kun palasi riviä takaisin, haisteli jo vähän turhan tiiviisti... Rivin päässä bongasi sitten oman. Palautus vino tässäkin. "Vino loppuperusasento."

Luoksetulo 8 - Seisominen oli aika hyvä, mutta maahan ei mennyt suoraan, vaan asetteli itseään. Sivulle tuli taas jostain syystä takaa... "Hidas maahanmeno 2. pysäytyksessä. Vauhti hidastui lopussa selvästi."

Ruutu 9 - Tämä oli ihan hyvä :) Ympyrässä oli aika takana, enkä yhtään nähnyt, oliko sisällä vai ei, kun oli niin huomaamattomasti merkattu. Riskillä siis mentiin, mutta onneksi tuomari oli samaa mieltä. Pistemenetyksestä ei ollut kommenttia.

Yhteispisteet 277,5 riittivät kymmenenteen sijaan, toki isolla erolla kärkeen. Suorituksesta jäi ennenkaikkea huono fiilis. Vetää aina maton jalkojen alta, kun hyvien kokeiden jälkeen Luu taas välillä meneekin tuollaiseksi. Itsekin jännitin vähän, enkä saanut sellaista rentoa oloa kehään. Koko setti vaan taisteltiin läpi kumpikin itseksemme :/ Mutta tästä on ainakin varaa parantaa, katsotaan mitä keksitään kahdessa viikossa tehdä!

Video

fullsizeoutput_109.jpg
(Kuva Ea Marjokorpi)

fullsizeoutput_159.jpg
(Kuva Ea Marjokorpi)